Reistips voor de stad Palma

Reistips voor Palma

Palma de Mallorca is geschikt voor reizigers uit de hele wereld. Gezinnen met kinderen, nieuwe vrienden en vriendengroepen hebben het hier allemaal naar hun zin. We hebben reistips verzameld voor de stad Palma in alle categorieën. Lees over de beste restaurants, mooie stranden en leuke winkels van Palma!

Boek je reis naar Palma

Bezienswaardigheden in Palma

Het culturele leven in Palma is uitgebreid en er zijn tal van bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Er is de machtige kathedraal La Seu, het kunstmuseum Miró en het prachtige kasteel Bellver.

Lees meer over de bezienswaardigheden van Palma

Winkelen in Palma

Palma zit vol met winkels! Je vindt er alles, van dure designwinkels tot kledingketens als Zara, HM en Mango. Veel met langere prijzen dan in Scandinavië. We hebben hier onze beste winkeltips in Palma verzameld.

Winkelen in Palma

De beste restaurants van Palma

Palma biedt alles, van tapasbars en restaurants die authentieke Spaanse gerechten serveren tot luxueuze gastronomische restaurants met Aziatische invloeden.

Lees meer over de restaurants van Palma

Uitgaan in Palma de Mallorca - onze beste tips!

Uitgaan in Palma stad Of je nu wilt gaan dansen of gewoon een verfrissend drankje wilt drinken met een geweldig uitzicht, Palma stad levert het. Hier kun je luisteren naar jazz met je glas wijn, of nippen aan een drankje in een grote villa.

Lees meer over het nachtleven van Palma

Wandelen op Mallorca

Dankzij de voorbeeldige ligging van Palma is het een uitstekende gelegenheid om tijdens je vakantie een wandeltocht in Mallorca te maken.

Lees over wandeltochten in Palma

Stranden in de buurt van Palma

Hoewel Palma vooral een grote stad is, hoef je niet ver te gaan om het zand tussen je tenen te voelen. Hier zijn onze favoriete stranden in de buurt van Palma!

Zoek stranden in de buurt van Palma stad

Vind jouw reis