Reizen naar Mallorca

Mallorca

  • Er is voor elk wat wils!
  • Wandelen, fietsen en klimmen in de mooie natuur
  • Prachtige zandstranden en baaien

Boek een reis naar Mallorca en ervaar kilometerslange zandstranden, smaragdgroene baaien, lekker eten en een opwindend nachtleven. Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor Alcúdia terwijl je voor wat meer vermaak in de baai van Palma moet zijn.Feiten over Mallorca

Transfer

Vanaf het vliegveld naar Palma en Ca'n Pastilla is het ongeveer 15 minuten rijden, naar Illetas ongeveer 20 minuten en naar Palma Nova, Torrenova, Port de Sóller en Magaluf ongeveer 30 minuten. Naar Cala d'Or en naar Playa de Muro en Alcúdia ongeveer 1 uur. Naar Cala Ratjada ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Stranden

Alcúdia en Playa de Muro hebben een 14 kilometer lang fijnkorrelig zandstrand met ondiep water dat zich tot Ca'n Picafort uitstrekt. Palma Nova, Torrenova en Magaluf hebben vier stranden met fijn zand. Bij Port de Sóller zijn er twee zandstranden en Port de Pollença heeft een fijn zandstrand van een halve kilometer lang. Lang, wit en kindvriendelijk zandstrand in Ca'n Pastilla met goede mogelijkheden voor watersport. In Cala d'Or kun je zwemmen in kleine baaien met diep water. Er zijn goede mogelijkheden voor diverse watersporten.

Meer feiten

Weer

jan 16°c
feb 16°c
mrt 18°c
apr 21°c
mei 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 32°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c
8,0 van 10 Mallorca
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 76 beoordelingen
Populaire hotels
HM Alma Beach
Prijs per persoon, voor een Tweepersoonskamer, 4 nachten, 6/10 2024, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
544 EUR
Boeken

Alle bestemming(en) Spanje

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden worden ook wel de gelukkige eilanden genoemd. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Hier is het hele jaar door een aangename vroege zomerhitte met volop kansen om te zonnebaden op de uitgestrekte zandstranden. Het aangename klimaat, het grote aanbod aan sporten en echt goede hotels zorgen ervoor dat veel mensen er jaar na jaar voor kiezen om met Apollo naar de Canarische Eilanden te reizen.

Costa del Sol

De Spaanse zonnekust, beter bekend als de Costa del Sol, is een geliefde bestemming in Andalusië. Met negen van de tien zonnige dagen is de Costa del Sol in Spanje een veilige gok voor wie verlangt naar prettige dagen op het strand en zwoele avonden.