Resa med barn

Kindervakanties – voor als je met kinderen reist

Bij Apollo weten we wat nodig is voor de best mogelijke familievakantie. En we weten hoe belangrijk het is dat de kinderen het naar hun zin hebben – want blije kinderen zorgen voor blije ouders. Daarom hebben we wereldwijd zorgvuldig bestemmingen en hotels geselecteerd voor een heerlijke vakantie waar het hele gezin van kan genieten! Hieronder zie je hotels en bestemmingen die extra goed zijn aangepast voor gezinnen met kinderen. Je vindt er ook mooie aanbiedingen voor als je met kinderen reist!

Apollo Mondo Family

Dit zijn absoluut onze beste gezinshotels die overal een beetje meer van bieden! Je vindt er grote zwembaden met kinderbaden, gezinsvriendelijke kamers en lekker eten om je smaakpapillen mee te verwennen. Gewoon een hotel waar het hele gezin dol op kan zijn.

Alle Apollo Mondo Family hotels bekijken

Zomerreizen voor het hele gezin

Hier hebben we tips, aanbiedingen en hotelsuggesties verzameld voor als je deze zomer met je gezin op vakantie gaat. Hotels met all-inclusive, zwemparadijs, kinderclub of grote familiekamers - wat past het beste bij jullie?

Alle zomerreizen voor gezinnen bekijken

Grote familiekamers

Zoek accommodatie voor grotere gezinnen en groepen. Alle hotels hebben appartementen met minimaal 3 kamers.

Alle hotels met grote familiekamers bekijken

All-inclusive hotels

All Inclusive is een handige en betaalbare optie voor diegenen die op vakantie lekker willen ontspannen en lekker willen eten - zonder na te hoeven denken over de rekening.

Alle all-inclusive hotels bekijken

Kinderclub & Zwemschool

Club Polly & Mino – kinderclub

Op al onze Apollo Mondo Family Resorts en in het sportparadijs Playitas vind je Club Polly & Mino.

Alle hotels met kinderclub bekijken

Zwemschool in het hotel

Stuur je kinderen op zwemles onder begeleiding van professionele zwemleraren die opgeleid zijn volgens de pedagogie van de Zweedse Zwembond.

Alle hotels met zwemschool bekijken

Vind jouw reis