Transfer

Transfer

Boek vooraf transfers tussen de luchthaven en het hotel voor een voorspoedige reis. De transfer van Apollo brengt je veilig, vertrouwd en gemakkelijk van en naar je hotel. Je betaalt vooraf tegen een vaste prijs en hoeft zelf geen vervoer te regelen - perfect voor een comfortabel begin en einde van je vakantie!

Transfer kan als optie worden geboekt

Transfers zijn niet inbegrepen in de basisprijs van de reis, maar worden als optie geboekt. Dit doe je bij het bestellen van je reis of achteraf via Mijn Apollo

De transferprijs kan variëren tussen verschillende bestemmingen. De exacte prijs ontvang je bij boeking en dit geldt voor zowel aankomst als retour.

Goed om te weten

De reis van en naar het hotel vindt meestal per taxi plaats, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de bus en soms van de boot. Wijzigingen kunnen op korte termijn plaatsvinden, afhankelijk van omstandigheden waarover Apollo geen controle heeft, zoals weersomstandigheden. Dit kan een vroeger vertrek, onvoorziene wachttijden en overnachtingen betekenen. Actuele reistijden naar huis ontvang je twee dagen voor je terugreis per sms.

De bus- en bootoverstaptijden vermeld in de bestemmingsgegevens zijn de effectieve reistijden. Er kan een wachttijd optreden tussen aankomst en vertrek van de vlucht. Soms vindt de overstap gezamenlijk plaats voor meerdere aankomende/vertrekkende vluchten. Het kan daarom zijn dat je voor vertrek op de luchthaven moet wachten.

Opmerking! Baby's van 0-2 jaar moeten op de schoot van een volwassene zitten. Als je een eigen autostoeltje hebt of een autostoeltje voor een baby nodig hebt, kun je zelf een transfer regelen en een taxi naar het hotel nemen. De bussen hebben meestal veiligheidsgordels en volgen de lokale normen en veiligheidsregels van het land.

Bijzondere bagage

Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van speciale uitrusting, sportuitrusting en fietsen van de luchthaven naar je hotel. Op sommige bestemmingen is het mogelijk om speciale bagage vooraf te boeken via Mijn Apollo en op sommige bestemmingen is het goed om speciale bagage mee te nemen tegen een vergoeding die direct op de bestemming betaald wordt. Vraag onze verkopers wat van toepassing is op uw specifieke bestemming.

  • Handig tussen luchthaven en hotel
  • Komt overeen met de vluchttijden
  • Betaald en klaar - stap gewoon op

Bekijk alle opties

Overboekingen toevoegen

Al een reis geboekt?

 

Nog geen reis geboekt?

Voeg transfer toe als optie bij het boeken apolloreizen.nl