Thuiswinkel Waarborg-certificaat

Bij Apollo Reizen vinden wij het belangrijk dat jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Daarom zijn wij aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Zo kun jij erop vertrouwen dat je bij Apollo Reizen veilig en betrouwbaar kunt boeken.

Thuiswinkel Waarborg

 

Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en bedrijven die online diensten aanbieden. Het certificaat wordt uitgegeven door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Bedrijven die het certificaat dragen voldoen aan een groot aantal strenge eisen op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo ben jij als consument beschermd tegen onder andere misleidende informatie, frauduleuze praktijken en niet-geleverde producten of diensten.

Veilig online winkelen is van essentieel belang, vooral wanneer je online vakanties boekt. Apollo Reizen heeft daarom het Thuiswinkel Waarborg-certificaat verkregen, het meest erkende keurmerk in Nederland. Dit betekent dat Apollo Reizen een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt en voldoet aan alle strenge veiligheidseisen op het gebied van online betalingen.

 

Wat betekent het Thuiswinkel Waarborg-certificaat voor jou als klant van Apollo Reizen?

Als klant van Apollo Reizen betekent het Thuiswinkel Waarborg-certificaat dat je veilig en betrouwbaar kunt boeken. Wij voldoen aan alle eisen van het keurmerk, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Dit betekent onder andere dat wij transparante en eerlijke informatie verstrekken over onze reizen en dat wij jouw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk behandelen. Ook kun je bij ons veilig betalen en heb je altijd recht op een goede service.

Bij Apollo Reizen kun je er zeker van zijn dat je altijd duidelijke informatie krijgt over je vakantie. Onze beschrijvingen zijn nauwkeurig en we controleren onze vakanties voortdurend om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met wat we beloven. Bovendien zijn onze prijzen transparant en zullen we je altijd informeren over eventuele bijkomende kosten.

Onze bestelprocedure is eenvoudig en duidelijk, waardoor je precies weet wat je bestelt voordat je een aankoop doet. En als je online boekt en betaalt, kun je er zeker van zijn dat we een beveiligde verbinding gebruiken met een SSL-certificaat. Je persoonlijke gegevens zijn dus veilig bij ons.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Het Thuiswinkel Waarborg-certificaat is een erkenning van onze inzet voor de veiligheid van onze klanten en we zijn er trots op dit te kunnen bieden. Voor meer informatie over Thuiswinkel Waarborg: https://www.thuiswinkel.org/

Boek dus gerust jouw vakantie bij Apollo Reizen, wij staan voor jou klaar en zorgen ervoor dat jij veilig en onbezorgd op vakantie kunt gaan!
 

Download onze algemene voorwaarden Thuiswinkel Waarborg