Hotel Parga Beach, Griekenland

Duurzame hotels

Op zoek naar een wat groener verblijf met een kleinere voetafdruk? Kies een hotel dat is gecertificeerd door Travelife of dat het ecolabel Green Key heeft. Om de Travelife-certificering en Green Key-markering te behalen, moeten de hotels voldoen aan allerlei milieu- en duurzaamheidscriteria. Ze moeten zich bovendien steeds blijven verbeteren en klaar zijn voor de nieuwe controles die regelmatig plaatsvinden.

Travelife gecertificeerde hotels

Travelife is een internationaal erkend certificeringsprogramma voor hotels en accommodatie en er zijn ongeveer 1400 hotels lid in meer dan 55 landen. De eigenaar van Travelife's hotelactiviteiten is de ABTA Travel Association en het schema is ontwikkeld door de reisindustrie voor de reisindustrie. Travelife is een betaalbaar systeem dat hotels helpt aan te tonen dat ze duurzaamheidskwesties serieus nemen, onder andere door middel van training en checklists.

Om de Travelife Gold certificering te behalen moeten hotels voldoen aan meer dan 160 criteria en om de twee jaar een onafhankelijke audit ondergaan.

Bestemming

Classificatie

Prijs

Afstand tot het strand

Afstand tot het centrum

Dit moet de accommodatie hebben/aanbieden

Zon & strand

Eten en drinken

Maaltijden

Kamer/appartement

Gezondheid

Overig

Aanbevolen hotels

Type accommodatie