Boek een huurauto tijdens je vakantie

Een auto huren in het buitenland en op eigen houtje de omgeving verkennen is een boeiende manier om een nieuw land te leren kennen. Als je je huurauto vanuit huis boekt, kun je er zeker van zijn dat er een auto voor je klaarstaat als je op je bestemming aankomt. Het is gemakkelijk om een huurauto te boeken, je kiest zelf de categorie auto die je wilt en hoe lang je hem wilt huren.

  • Garandeer je huurauto nog voor je reis
  • Veilig en gemakkelijk
  • Ervaar meer van je bestemming

Waar wil je een auto huren?

Reserveer je huurauto via onze partner CarTrawler.

Autoverhuur wereldwijd

Autoverhuur wereldwijd

Wanneer je een huurauto in het buitenland boekt via CarTrawler, krijg je toegang tot verschillende autoverhuurbedrijven wereldwijd, zoals Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty en Budget, zodat je de auto kunt kiezen die het beste bij je past. Er zijn kleine auto's, jeeps, stationwagens en minibussen. Je kunt je reservering gemakkelijk wijzigen of je auto gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen.

Wanneer je een huurauto boekt via CarTrawler

CarTrawler maakt het gemakkelijk om een auto te huren met pick-up en drop-off op de luchthaven of andere bestemming.

  • Als je een auto wilt huren voor een kortere periode met pick-up in de buurt van het hotel, verwijzen we je naar de reservering van de auto direct op de bestemming met de hulp van ons personeel ter plaatse.
  • Als je vragen hebt over je boeking bij CarTrawler, ga naar de website van CarTrawler Support of bel 070-7709339 (€1,19 p/m).


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties