Met verschillende type vakanties is er voor elk wat wils!

Kies uit verschillende type vakanties en vind jouw perfecte reis! Van comfortabele zonvakanties en pakketreizen tot romantische huwelijksreizen en hartslagverhogende fitnessreizen. We hebben reizen voor allerlei ervaringen!

Pakketreizen

Boek een comfortabele pakketreis met speciaal geselecteerde hotels en vluchten in één handig pakket. Kies uit een reeks geweldige zon- en strandbestemmingen over de hele wereld!

Alle pakketreizen bekijken

Last minute reizen

Vind goedkope pakketreizen met hotel en vlucht of een last minute vlucht. Hier vind je vakanties die in de komende 90 dagen vertrekken.

Een goedkope last minute reis boeken

Kindervakanties – voor als je met kinderen reist

Hier hebben we onze populairste bestemmingen en hotels verzameld voor als je met de kinderen op reis gaat – om jullie de beste familievakantie te geven om allemaal van te genieten!

Een gezinsvakantie zoeken

Reizen voor volwassenen – voor als je zonder kinderen reist

Wil je op reis met je goede vriend, je partner of alleen en kijk je uit naar een ontspannende vakantie om er even tussenuit te zijn? Hier vindt je bestemmingen, hotels en inspiratie die voornamelijk gericht zijn op volwassen reizigers.

Alle reizen voor volwassenen bekijken

All Inclusive

All Inclusive is een handige en betaalbare optie voor diegenen die op vakantie lekker willen ontspannen en lekker willen eten - zonder na te hoeven denken over de rekening. 

Alle All Inclusive hotels bekijken

Hotels

Wij hebben een groot aanbod zorgvuldig geselecteerde hotels over de hele wereld voor een zonvakantie of een stedentrip – voordelige hotels voor iedereen.

Alle hotels bekijken

Sportreizen met Apollo Sports

Wij hebben het grootste aanbod sportreizen en trainingskampen van Nederland, geschikt voor iedereen: van doorsneejoggers tot topsporters.

Alle sportreizen bekijken