Reis naar de stad Palma

Reis naar Palma de Mallorca, de hoofdstad van de Balearen, een kleine stad met een grote persoonlijkheid! Dagen in de stad Palma kunnen gevuld worden met van alles, van verfrissende baden, heerlijk winkelen en smakelijke tapas - het is allemaal te vinden in de stad die de bijnaam de Parel van de Middellandse Zee heeft. Boek vluchten en hotels naar de stad Palma met Apollo en bepaal zelf hoe lang je wilt blijven.

Populaire hotels - Palma


Feiten over Palma

Tijdsverschil

Geen tijdsverschil.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Als je hierheen reist, land je op het vliegveld van Palma de Mallorca. De transfer van het vliegveld van Palma de Mallorca naar Palma duurt ongeveer 15 minuten en is op eigen gelegenheid.

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 15°c
mrt 17°c
apr 19°c
mei 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 16°c

Alle plaatsen Mallorca

Alcúdia & Playa de Muro

Alcúdia en Playa de Muro aan de noordkust van Mallorca zijn favoriete bestemmingen voor gezinnen met kinderen dankzij een fabelachtig zandstrand van liefst 15 km lang. Door de mooie omgeving, veel activiteiten en vrijwel alles op loopafstand zijn onze reizen naar Alcúdia en Playa de Muro populairder dan ooit.

Cala Millor

Het vakantieoord Cala Millor ligt aan de oostkust van Mallorca en biedt een van de beste stranden van Mallorca, een levendig nachtleven en een breed scala aan leuke activiteiten.

Playa de Palma

Als je een ontspannende vakantie wilt zonnen en zwemmen op één van de beste zandstranden in de baai van Palma, ga dan naar Playa de Palma. Deze populaire badplaats ligt niet ver van de winkels en het stadsleven van Palma en is een goed uitgangspunt voor je eigen excursies.

Puerto de Sóller

Een reis naar Puerto de Sóller biedt ontspannende dagen op het strand afgewisseld met natuurwandelingen tussen citroen- en sinaasappelboomgaarden en excursies naar nabijgelegen dorpen. Welkom op één van de mooiste plekken van Mallorca!

Palma Nova & Magaluf

Als je wilt genieten van mooie stranden, lekker eten, mooie promenades en een bruisend nachtleven, ga dan naar Palma Nova en Magaluf aan de zuidkust van Mallorca. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie!