Apollo's duurzaamheid

Apollo wil het mensen gemakkelijk maken om nieuwe delen van de wereld, verschillende culturen, talen, religies, tradities, geuren en smaken te ontdekken. Wij worden geïnspireerd door het idee dat de kennis, ervaring en interactie met onze landen van bestemming positief bijdraagt tot meer inzicht, respect en begrip voor mensen uit andere culturen en landen.

Het duurzaamheidswerk van Apollo richt zich op de hele reis: thuis, in het vliegtuig en op de bestemmingen. Het werk richt zich op mensenrechten, klimaatverandering, duurzame producten en een duurzame leveringsketen.

  • Apollo verhoogt voortdurend de duurzaamheidseisen voor leveranciers en partners. 
  • Apollo werkt actief aan het minimaliseren van haar ecologische voetafdruk.
  • Apollo werkt via partnerschappen met de industrie actief mee aan de ontwikkeling van duurzaam toerisme.

Sinds 2015 maakt Apollo deel uit van de privé-onderneming REWE Group. De duurzaamheidsstrategie van REWE Group richt zich op alle bedrijfsonderdelen, om duurzame alternatieven in toerisme en consumptie te creëren en beschikbaar te maken. 
U kunt hier meer lezen over het duurzaamheidsbeleid van REWE Group.

Apollo behoort tot DER Touristik waarvan het duurzaamheidbeleid kan worden samengevat als "Committed to the World". Hier kunt u meer lezen over het duurzaamheidswerk van DER Touristik en het werk van de Stichting DER Touristik.

Onze certificaten


Ons werk op het gebied van duurzaamheid