Apollo

Over Apollo

Met Apollo kun je de hele wereld over reizen. We hebben een breed scala aan bestemmingen, reistypes en hotels – allemaal om je te helpen de reis van je dromen te vinden. We bieden pakketreizen naar diverse bestemmingen en sportvakanties. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, wilt genieten van ontspanning op exotische stranden, of sportieve uitdagingen zoekt, bij Apollo Reizen hebben we voor elk wat wils.

We willen je een fantastische vakantie-ervaring geven! Daarom kun je als reiziger je voordeel doen met de beoordelingen en recensies van eerdere hotelgasten. Deze informatie wordt ook gebruikt om zowel hotels als reizen te verbeteren.

En natuurlijk nemen we verantwoordelijkheid voor al onze reizigers. Dit betekent dat iedereen die met Apollo reist kan vertrouwen op onze veiligheidsgarantie voor het geval er iets onvoorzien gebeurt. Daarnaast werken we aan duurzaam reizen en sociale verantwoordelijkheid. Wij van Apollo zijn de eerste Scandinavische touroperator die een duurzaamheidscertificaat heeft volgens de criteria van Travelife.

Onze bestemmingen

We hebben reizen over de hele wereld - met een breed scala aan reistypes om aan je wensen te voldoen.

Onze bestemmingen

Over het bedrijf

Sinds onze oprichting in 1986 hebben we ons best gedaan om geweldige vakantie-ervaringen te creëren.

Over het bedrijf

Duurzaam reizen

Samen met reizigers en partners willen we de basis leggen voor duurzaam reizen.

Meer lezen over hoe wij duurzaam reizen

Contact opnemen

Neem contact met ons op op de manier die bij je past en wij zullen ons best doen om je te helpen.

Contact opnemen

Werken bij Apollo

Wil je in de reiswereld werken? Dan ben je bij Apollo aan het juiste adres! Hier vind je onze vacatures. 

Werken bij Apollo

Apollo en DER TOUR Group

Apollo is een van de toonaangevende touroperators in de Scandinavische landen met wel 500 medewerkers en jaarlijks een miljoen reizigers. Met ons kunnen klanten de wereld rondreizen, of ze nu op een ontspannen zon- en strandvakantie willen, een fitnessweek in de warmte willen doorbrengen of een weekend in een spannende stad. Wij regelen pakketreizen, trainingsreizen, stedentrips en cruises en bieden ook veilige boekingen van vluchten en hotels, als klanten liever hun eigen reis samenstellen.

Apollo vormt samen met de gespecialiseerde touroperators Golf Plaisir, Lime TravelXtravel en het sportresort Playitas, de DER TOUR Group. Sinds 2015 maken we deel uit van de Duitse REWE Groep in privébezit met meer dan 300.000 werknemers. Apollo zet zich actief in voor duurzaam reizen en sociale verantwoordelijkheid en we werken samen met SOS Kinderdorpen, Ecpat, SOK (Zweeds Olympisch Comité). Apollo is sinds 2016 Travelife gecertificeerd.


Vind jouw reis