Padel tijdens je vakantie
Sla je slag!

Padel vakantie - Populaire racketsporten in verschillende van onze hotels

Padel is de op een na grootste sport in Spanje en het is net zo gewoon dat het hele gezin gaat spelen als een groep vrienden. In onze hotels is het prachtig zonnig en warm weer, dus buiten padel spelen is vanzelfsprekend! We bieden ook sportreizen aan met een focus op padel. Padel - de trendy sport die een echte favoriet is geworden bij spelers van alle leeftijden. Wat past er beter dan zon en zwemmen combineren met padel spelen!


Hier kun je padel spelen

Favoriete hotel met padelbanen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Bij Sivota Retreat - powered by Playitas zijn er 3 nieuw aangelegde padelbanen. Groepscoaching 1-2 uur/dag inbegrepen! Apparatuur is te huur. We organiseren ook groepsspellen.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Op Playitas Resort zijn er 4 nieuw aangelegde padelbanen. We bieden baanverhuur, groepsspel, individueel spel en coaching (tegen betaling). Je boekt padel ter plaatse, wij zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Lees meer over Playitas Resort

Levante - powered by Playitas

Bij Levante - powered by Playitas bieden we 2 nieuwe toppadelbanen. Neem deel aan gecoachte sessies in een groep of huur een cursus en speel alleen met je reisgezelschap.

Lees meer over Levante - powered by Playitas


Meer informatie over padel

Hur spelar man padel?

Hoe padel spelen?

Je zou kunnen zeggen dat Padel (of padeltennis) een mix is ​​tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld op een baan met twee helften gescheiden door een net, net als tennis. Je kunt de muren echter ook gebruiken in padel, wat meer lijkt op squash.

Het is gemakkelijk te leren en te spelen, wat een van de redenen is waarom padel zo populair is geworden. Iedereen kan spelen, oud of jong en ervaren of beginner.

Het padelracket is vergelijkbaar met het tennisracket, maar heeft geen snaren en het slagoppervlak heeft in plaats daarvan gaten. Het is net zo goed om gewone tennisballen te gebruiken als iets kleinere tennisballen. Scoren is net als bij tennis en je speelt vaak dubbelspel tussen twee spelersparen.

Bra att veta om Padel

Wist je dit over padel?

  • Padel is de op een na grootste sport van Spanje
  • Argentinië heeft meer dan 4 miljoen spelers
  • Padel werd al in de jaren twintig op cruiseschepen gespeeld.
  • Zweden kreeg zijn eerste padelbaan in 1998
  • De afmeting van de baan is 10m x 20m
  • Het verschil tussen een padelbal en een tennisbal is de druk in de bal
Padelbanor på Kanarieöarna

Padelbanen op de Canarische Eilanden

Padel op Fuerteventura

Op Playitas Resort zijn er 4 nieuw aangelegde padelbanen. Naast padel zijn hier de grootste fitnessruimte van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum en een olympisch zwembad van 50 meter beschikbaar. Wil je een fijne vakantie combineren met sporten en trainen, dan is dit de voor de hand liggende keuze.

Padel op Gran Canaria

Trekt het populaire Gran Canaria aan, we raden het padelcentrum aan Holycan tennis- en padelclub. Hier wachten 3 padelbanen en het is gemakkelijk om al het benodigde materiaal te huren. Als je gered bent en je eigen uitrusting wilt kopen, is er ook een padelwinkel. Natuurlijk is er hier ook een bar en een café voor als u een pauze in de zon nodig heeft.


Tips & Inspiratie

Bekijk al onze sport- en trainingshotels, vind en boek jouw sportvakantie met behulp van onze trainingskalender, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Apollo Sports – Sport- en trainingshotels

Apollo heeft een toonaangevend aanbod van sportvakanties en sporthotels met alles wat je nodig hebt voor een actieve vakantie.

Alle sport- en trainingshotels bekijken

Trainingskalender

Onze trainingsweken zijn geschikt als je je wilt richten op je favoriete activiteit of sport, om je techniek te verfijnen en om samen met anderen te trainen.

Bekijk onze trainingskalender

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis