Hotels in de zomer

met All Inclusive

Op All Inclusive reizen kun je zoveel eten en drinken als je wilt in het hotel zonder na te denken over de rekening. All Inclusive is een handige en betaalbare optie voor wie op vakantie wil ontspannen en lekker wil eten. Eten en drinken zijn altijd inbegrepen, maar het aanbod kan variëren. Meer informatie over wat inbegrepen is, vind je op de hotelpagina. Hier presenteren we onze zomerhotels die All Inclusive aanbieden.

Bestemming

Classificatie

Prijs

Afstand tot het strand

Afstand tot het centrum

Dit moet de accommodatie hebben/aanbieden

Zon & strand

Eten en drinken

Maaltijden

Kamer/appartement

Gezondheid

Overig

Aanbevolen hotels

Type accommodatie


Veelgestelde vragen over All Inclusive

Wat is All Inclusive?

Een reis met All Inclusive is een pakketreis met vlucht en hotel waarbij eten en drinken in het hotel is inbegrepen. Het aanbod in het All Inclusive programma verschilt per hotel. Het is een extra handige manier van reizen omdat je niet hoeft na te denken over de kosten van maaltijden.

Wat is inbegrepen bij All Inclusive?

All Inclusive is inclusief eten en drinken in je hotel. Soms zijn ook andere faciliteiten en voorzieningen inbegrepen. Het aanbod kan variëren en er zijn soms twee niveaus van All Inclusive om uit te kiezen. Exacte informatie over het aanbod van een individueel hotel vindt je op de hotelpagina.

Zijn er last minute reizen met All Inclusive?

Ja, hier vind je last minute reizen met All Inclusive.