Restaurants in Palma, Mallorca

De beste restaurants van Palma

Palma biedt alles, van tapasbars en restaurants die authentieke Spaanse gerechten serveren tot luxueuze gastronomische restaurants met Aziatische invloeden. Negen restaurants op Mallorca hebben een Michelinster gekregen, en vier daarvan bevinden zich in Palma! 

Lokale restaurants in Palma

Celler Sa Premsa - Lokaal en rustiek met geweldige tapas tegen geweldige prijzen. Adres: Plaça Obispo Berenguer de Palou 8.

Café Ca'n Toni lijkt misschien niet veel voor de wereld. Maar hier zijn de smaken echt Mallorcaans, het personeel meer dan gastvrij en de sfeer echt heerlijk. In de zomer heeft het restaurant zijn terras open, en je kunt het beste van tevoren een tafel reserveren als je hier wilt zitten. Deze plek is populair bij stamgasten en toeristen. Adres: Costa de Santa Creu 5.

Gaudeix is een klein tapasrestaurant, geliefd bij zowel Spanjaarden als bezoekers. Op het grote bord staan de gerechten van de avond. Als je je extra nieuwsgierig voelt, laat je de chef-kok beslissen welke tapas je bij het eten krijgt. Het restaurant is gesloten op maandag en zondag. Adres: Carrer de Can Sales 2.

Restaurant Tast

De beste restaurants van Palma volgens TripAdvisor 2019

  • Millo Cocina Mestina is een klein Colombiaans restaurant dat zich, zoals de naam al doet vermoeden, laat inspireren door maïs (millo)
  • La Nueva Burgusa serveert goed gemaakte hamburgers met lekkere bijgerechten. Er zijn goede vegetarische opties beschikbaar. Gelegen in het Santa Catalina gebied.
  • Vagabundes by STHLM Tapas - tapas met inspiratie uit de hele wereld. STHLM tapas zijn ook te vinden op twee locaties in Stockholm.
  • Hungry Gasto Food bar is een pas geopend restaurant in het centrum van Palma dat al snel een welverdiende reputatie heeft opgebouwd als een van de beste restaurants van Palma.
  • Xoriguer - bekend restaurant dat al meer dan 40 jaar in Palma gevestigd is. Lekker eten.
Restaurants in Palma, Mallorca

Restaurants buiten de stad Palma

Als je in de stemming bent voor een diner dat je niet snel zult vergeten, is een bezoek aan Il Paradiso in Palma misschien wel iets voor jou. Op ongeveer twintig minuten met de taxi van het centrum van Palma ligt het Zweedse Il Paradiso in een groots gebouw met een groot terras aan zee. Het menu bestaat uit mediterraan geïnspireerde gerechten en smaakt fantastisch. Reserveer een tafel in de zomer, vooral als je op het terras wilt zitten. Ook binnen is het mooi, met hoge plafonds en de ronde eetkamer in dauwlicht. Adres. Joan Miró 243.


Vind jouw reis