De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

88% van de reizigers beveelt dit aan

6034 beoordelingen
Uitstekend
 
4221
Zeer goed
 
1215
Goed
 
357
Minder goed
 
115
Onvoldoende
 
127

5 laatste beoordelingen

11-9-2023

door Navigator07604182253

Fantastisch hotel!!!

Heerlijk hotel..all inclusief genoten van het heerlijke eten en drinken...prachtige zeezicht kamer gekregen...voor ons na 27 jaar de 2de keer naar dit hotel..ziet er nog steeds prachtig uit!!!Voor herhaling vatbaar Personeel zeer correct iedereen!!!

 
19-2-2023

door zakial2023

Heerlijke hotel

Dit was alweer onze 12e keer in dit resort. We blijven maar hier terug komen omdat alles hier gewoon fantastisch is. Het eten, hygiene, vriendelijke personeel. Onze 2 kinderen hebben hier ook altijd de beste tijd! Zeer kindvriendelijk en er is een kidsclub waar de kinderen zich ook leuk kunnen vermaken met leuke meiden die ze entertainen. Het hotel ligt ver van de drukke gebouwen dus je waant je ook op een soort van eiland met alles wat je nodig hebt. Genoeg te doen op het resort zoals spa, golfen, sporten en er worden leuke activiteiten georganiseerd door de entertainmentclub. Wij kunnen ons geen leukere en betere hotel in Dubai voorstellen dat bij onze wensen/ behoefte voldoet binnen ons gezin. Hier komen wij dus zeker wel weer terug!!! We kunnen in ieder geval niet wachten 😄

 
28-12-2022

door Caroline M

The WE Feedback beoordeling #myJAmoment. SETTE restaurant and TAPERIA restaurant. Captain’s lunch Corner.

Italiaans restaurant 👍 Zéér goede keuken & bediening (TEAM and manager .Asmita & others Spaans restaurant 👍 (Akash/Citra/Muhammad) Zéér goede keuken & bediening Lake view👍 Zéér goed ontbijt & bediening oa: Yashika Captain’s Corner s’middags lekkere salade’s en pizza’s

 
23-12-2021

door Ilse v Honselersdijk, Nederland

Genieten

Wij zijn van half december tot de dag voor kerst in dit resort. Het is GENIETEN in hoofdletters. Niets te veel om aan je wensen te voldoen. De restaurants serveren geweldig eten en goede service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Met een bijzondere dank aan Mahmoud bij de Captains bar. Hij heeft onze avonden met zijn vriendelijkheid, goede service en gezellig contact compleet gemaakt. We willen niet weg!!!

 
23-12-2021

door Chrysanne1 Buggiano, Italië

Een oase van rust

Het personeel in het bijzonder maakte van deze 10 dagen een heerlijke tijd. Ze waren heel vriendelijk en in het bijzonder Machmoud die ons elke avond heerlijk deed relaxen bij de shisha lounche. Ook de mensen bij het zwembad, de gym en de golfcourse maakt het een compleet vakantie gevoel. Het lijkt erop dat er hier in de komende jaren nog wel meer ontwikkelingen zullen voordoen.