Reizen naar Dubai

Boek een reis naar Dubai, een metropool die alle dromen vervult! Tijdens een reis naar Dubai kun je 's ochtends golfen, overdag zwemmen in de zee van 25 graden en 's avonds skiën. Er is uitstekend eten, prachtige stranden en eindeloze activiteiten! En de kers op de taart: de vlucht naar Dubai duurt slechts 6,5 uur.Feiten over Dubai

Tijdsverschil

Nederlandse tijd +3 uur wintertijd, Nederlandse tijd +2 uur zomertijd.

Transfer

Van Dubai Airport naar de hotels duurt het ongeveer 30-60 minuten. Houd er rekening mee dat Dubai Airport zeer strenge regels heeft voor het parkeren van bussen, minibusjes en auto's op de luchthaven. Hierdoor kan de wachttijd op de luchthaven ongeveer 30-60 minuten bedragen. Dit komt omdat de bussen de terminal pas in mogen als alle gasten de bagageruimte hebben verlaten. Het verkeer op de luchthaven kan de wachttijd ook beïnvloeden.

Van de luchthaven Ras al Khaimah naar de hotels duurt het ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Van de** luchthaven van Abu Dhabi **naar de hotels duurt het ongeveer 1-1,5 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Tijdens de nieuwjaarsvakantie (31/12-1/1) kan de transfer tot 1 uur langer duren vanwege verschillende evenementen. Transfers vinden meestal plaats zonder Apollo personeel.

Stranden

Dubai heeft fantastische stranden met kristalhelder water. Er is veel ruimte op de stranden. Er wordt gewone zwemkleding gebruikt en topless zwemmen is verboden. Alle zwembaden zijn temperatuur gecontroleerd, waardoor ze altijd heerlijk koel zijn.

Meer feiten

Weer

jan 25°c
feb 26°c
mrt 28°c
apr 33°c
mei 37°c
jun 39°c
jul 41°c
aug 41°c
sep 39°c
okt 36°c
nov 31°c
dec 27°c
8,6 van 10 Dubai
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 555 beoordelingen

We zijn dol op jullie vakantiefoto's!

Deel je vakantiefoto's met ons door @apolloreizen te taggen in de afbeelding of in het commentaarveld op Instagram.