Reizen naar Jumeirah Beach & Dubai Marina

Jumeirah Beach met Dubai Marina is de belangrijkste zon- en strandbestemming van Dubai. Het hele gebied is verguld, met alles van een heerlijk strand met veel activiteiten tot restaurants, cafés en exclusieve winkels langs The Walk.Feiten over Jumeirah Beach & Dubai Marina

Tijdsverschil

Nederlandse tijd +3 uur wintertijd, Nederlandse tijd +2 uur zomertijd.

Transfer

Van de luchthaven van Dubai naar de hotels duurt het ongeveer 30-60 minuten. Houd er rekening mee dat Dubai Airport zeer strenge regels heeft voor het parkeren van bussen, minibusjes en auto's op het vliegveld. Hierdoor kan de wachttijd binnen het vliegveld ongeveer 30-60 minuten bedragen. Dit komt omdat de bussen pas de terminal in mogen als alle gasten de bagageruimte hebben verlaten. Ook het verkeer op het vliegveld kan de wachttijd beïnvloeden. Tijdens de nieuwjaarsvakantie (31/12-1/1) kan de transfer tot 1 uur extra duren vanwege verschillende evenementen. Transfers vinden meestal plaats zonder Apollo personeel.

Meer feiten

Weer

jan 25°c
feb 26°c
mrt 28°c
apr 33°c
mei 37°c
jun 39°c
jul 41°c
aug 41°c
sep 39°c
okt 36°c
nov 31°c
dec 27°c
8,8 van 10 Jumeirah Beach & Dubai Marina
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 157 beoordelingen

Alle plaatsen Dubai

Dubai Palm Jumeirah

Het palmvormige eiland Palm Jumeirah laat niemand onberoerd. Dit grote kunstmatige eiland herbergt vele fraaie hotels, met het iconische Atlantis The Palm en The Royal als de belangrijkste attracties. Voor een onvergetelijke ervaring is een bezoek aan Palm Jumeirah een must.

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Al Barsha en Barsha Heights liggen tussen Dubai Marina en Dubai Downtown. Met hun centrale ligging en goede vervoersverbindingen zijn de hotels in Al Barsha en Barsha Heights een prima uitvalsbasis om je tijdens je vakantie door Dubai te verplaatsen en zoveel mogelijk te beleven. Dit is een plaats die nog steeds groeit, met een mix van woningen, hotels, cafés en restaurants.

Dubai Parks and Resorts

Reis naar Dubai Parks and Resorts, een geweldige bestemming voor het hele gezin waar je de spanning en het avontuur van Dubai kunt beleven. Met een scala aan themaparken, restaurants en winkelmogelijkheden vind je hier alles wat je nodig hebt voor een leuke en onvergetelijke vakantie!

Dubai Jebel Ali

Jebel Ali biedt een rustige vakantie met de nadruk op ontspanning en het strandleven. Het prachtige Jebel Ali Beach biedt vele watersporten en ander vakantieplezier.

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai is een wat oudere en rustigere wijk in Dubai. Er is veel cultuur in de wijk en in het Dubai Museum kun je alles leren over de geschiedenis van de wijk. Je bent ook dicht bij veel restaurants en winkelen in zowel moderne winkels als spannende souks in Deira.