Maak kennis met onze winterbestemmingen!

Wil jij het Nederlandse winter weer ontsnappen en overwinterren in een zonovergoten land? Apollo Reizen neemt jou graag mee naar een van onze winterbestemmingen in Spanje, Portugal, Egypte, en Dubai. Lees hier alles over de charmes van elke bestemming.

De indrukwekkende kliffen van Madeira De indrukwekkende kliffen van Madeira

Portugal

Wil je in de winter de zon opzoeken maar niet te lang in het vliegtuig zitten? Dan is Madeira of de Algarve de perfecte bestemming voor jou!

Madeira

Binnen drie en een half uur de zon tegemoet vliegen met een gemiddelde temperaturen tussen de 18 en 24 graden het gehele jaar door? Dat kan met een reis naar Madeira! Madeira is het opkomende eiland van Portugal en dat is niet zo raar. Het eiland barst van de schitterende natuur en de bijpassende wandelroutes. Ook is Madeira the place to be voor een workation voor wanneer je de Nederlandse winter in het geheel wilt overslaan. 

Algarve

Vanaf Schiphol kan je al na ongeveer drie uur in de Algarve aankomen. Het klimaat in de winter is mild en de gemiddelde temperatuur komt niet onder de 15 graden. Perfect weer om wandelingen te maken, te genieten van de mooie stranden die de Algarve te bieden heeft en speel eventueel een potje golf een van de vele golfbanen in het gebied. 

Duiken in de Rode Zee Duiken in de Rode Zee is een must!

Egypte

Voor de zonaanbidders en globetrotters is Egypte de bestemming voor deze winter. Met een tropisch klimaat de gehele winter door (tussen de 21 en 31 graden) kan jij volop genieten van de zon, strand, zee, en excursies. Onze bestemmingen zijn allemaal gelegen aan de Rode Zee waar jij volop kan genieten van de onderwaterwereld die het te bieden heeft.

 

Spanje

Spanje, je kunt er niet omheen, zoweel in de zomer als in de winter. De favoriete bestemming van onze reizigers? De Canarische Eilanden! Of je nu uitgebreid wilt sporten op Fuerteventura, de hoogste berg van Spanje wilt beklimmen op Tenerife, wijngaarden wilt ontdekken in Lanzarote, of het stadsleven van Las Palmas op Gran Canaria wilt ontdekken de Canarische Eilanden hebben voor ieder wat wils.

De hypermoderne skyline van Dubai De hypermoderne skyline van Dubai

Dubai

Wanneer wij het over indrukwekkende wolkenkrabbers, luxe hotels en resorts, eindeloos shoppen en gastronomie van wereldklassen hebben denken wij natuurlijk Dubai! Met aangename temperaturen tussen oktober en maart tussen de 26 en 33 graden, pretparken, sport en shopgelegenheden heeft Dubai zich in de laatste jaren ontwikkeld als de vakantie bestemming voor in de winter. Bekijk onze reistips voor meer informatie over een vakantie naar Dubai.


Vind jouw reis