Reizen naar Lanzarote

Lanzarote is een heel bijzonder eiland, sterk beïnvloed door zijn vulkanische oorsprong. De contrasten op het eiland zijn groot en het landschap verandert voortdurend. Maanlandschappen van zwarte lava en dramatische kraters vermengen zich met groene wijnranken en uitgestrekte stranden, omgeven door de donkerblauwe Atlantische Oceaan. Lanzarote is niet alleen het meest vulkanische eiland van de Canarische Eilanden, maar misschien ook wel het meest stijlvolle, met doordachte architectuur in harmonieuze kleurstellingen.Feiten over Lanzarote

Transfer

Van de luchthaven naar Puerto del Carmen duurt het ongeveer 15 minuten, naar Costa Teguise ongeveer 20 minuten en naar Playa Blanca ongeveer 40 minuten.

Stranden

Puerto del Carmen heeft een lang, fijnkorrelig, ondiep zandstrand. Langs de kust, van Puerto del Carmen tot Arrecife, liggen verschillende mooie zandstranden, waaronder Los Pocillos en Matagorda. Lang zandstrand in Costa Teguise. Bij Playa Blanca in het uiterste zuiden zijn veel fijne zandstranden, waaronder Playa Papagayo.

Meer feiten

Weer

jan 19°c
feb 19°c
mrt 19°c
apr 20°c
mei 20°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
8,2 van 10 Lanzarote
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 229 beoordelingen

Alle plaatsen De Canarische Eilanden

Gran Canaria

Welkom bij de ideale bestemming die alles heeft! Het eiland is als een continent in het klein, met het hele jaar door een heerlijk klimaat en een ruim aanbod van alles wat je voor je vakantie nodig hebt. Ga met ons mee naar Gran Canaria en ontdek alle pareltjes van het eiland. De zonovergoten zuidkust biedt fijne zandstranden, maar Gran Canaria biedt veel meer dan dat - een opwindend landschap, mooie stadjes en een breed scala aan activiteiten.

Tenerife

Tijdens je reis naar Tenerife ervaar je het groenste en, in de ogen van velen, het mooiste van de Canarische Eilanden. Op Tenerife kun je de vulkaan Teide bezoeken, de hoogste top van Spanje. Het eiland heeft ook verschillende mooie stranden, met witte stranden met fijn zand in het zuiden en zwarte lavastranden en kliffen in het noorden. Tenerife heeft voor elk wat wils - voor gezinnen met kinderen is er het waterpark Siam Park, ondiepe stranden en geweldige familiehotels, en koppels kunnen zich verheugen op leuke excursies over het eiland, goed winkelen en lekker eten in restaurants.

Fuerteventura

Kilometerslange zandstranden, gezellige dorpjes en een spectaculair landschap wachten op je op Fuerteventura. Voor wie op zoek is naar een actieve vakantie is er het populaire Playitas Resort sport hotel.