Workation op Madeira

Op afstand werken vanaf Madeira

Als we één ding hebben geleerd, is het wel dat werken op afstand heel goed werkt. Dus waarom zou je efficiënte werkdagen in een van onze hotels op Madeira niet combineren met avontuurlijke ervaringen, plezier aan het zwembad en beweging? 

Op Madeira kun je je werkdag beginnen met een wandeling door de prachtige natuur, genieten van een heerlijk ontbijtbuffet waar je de hele dag energie van krijgt en aan het eind van de dag kun je een duik nemen in het zwembad of eropuit trekken om het eiland te verkennen. Hier zijn een paar hotels die geweldig zijn om te werken, en activiteiten na het werk die je niet mag missen! Doe met ons mee en kijk welk kantoor, of ja, hotel, het beste bij je past!

4 voordelen van werken op afstand vanaf Madeira

  1. Flexibiliteit - Door op afstand te werken kun je werken wanneer het jou het beste uitkomt en je werkdag aanpassen aan je persoonlijke behoeften en voorkeuren.
  2. Betere work/life balans - Door op afstand te werken, kun je de stress en het tijdrovende woon-werkverkeer vermijden. Hierdoor kun je meer tijd en energie besteden aan dingen die je leuk vindt om te doen in je vrije tijd.
  3. Hogere productiviteit - Veel mensen die op afstand werken, ervaren een hogere productiviteit omdat ze kunnen werken in een omgeving waar ze zich prettig en ontspannen voelen.
  4. Mogelijkheid om nieuwe plaatsen te verkennen - Op afstand werken vanaf Madeira geeft je de mogelijkheid om rond te reizen en alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft. Omdat je overal kunt werken met een internetverbinding, kun je werk combineren met plezier en alles ervaren wat Madeira te bieden heeft.

 


Ontdek de beste werkhotels op Madeira
Zoek het hotel dat het beste bij je werkdag past

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - winter 23/24

VIDAMAR Resorts Madeira - winter 23/24

Hotel van hoge kwaliteit met een perfecte ligging en veel sportactiviteiten. Perfecte keuze voor wie werken in het buitenland wil combineren met een opleiding!

Melia Madeira Mare - winter 23/24

Moderne en mooie kamers met alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je werkverblijf. Er is ook een fitnessruimte en een populaire spa.

Orca Praia

Sentido Galomar, waar alleen gasten van 18 jaar en ouder welkom zijn, heeft een goed uitgerust sportcentrum en mooie zwembaden aan zee.

After work op Madeira
Wat wil je doen aan het einde van de werkdag?

Wandelen in onvergelijkbare natuur

Een reis naar Madeira is niet compleet zonder een wandeling om de ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en wandelpaden van het eiland te ervaren.

Meer lezen

Fietsen in afwisselende landschappen

Madeira is een droombestemming voor liefhebbers van mountainbiken op trails in wisselende landschappen. Ontdek elke dag nieuwe trails, er zijn technische trails en uitdagingen voor alle niveaus.

Meer lezen

Een duikje nemen

Madeira heeft verschillende mooie badplaatsen met kliffen en trappen naar het water, maar je kunt ook zwemmen bij kiezelstranden, zwarte lavastranden of goudgele aangelegde zandstranden.

Meer lezen

Ontdek Madeira

Ervaar de dramatische natuurlijke schoonheid van Madeira met steile kliffen, kleurrijke bloemen en een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Meer lezen

Zoek het hotel voor je werk


Vind jouw reis