Sport en training

Sporten met Apollo

Sport met Apollo in Almyra Hotel & Village

Bij Apollo zijn we gepassioneerd door sport en training. En we geloven dat de ervaring nog sterker zal zijn als je sessies kunt afwisselen met zwemmen in het zwembad, gezond eten en spabezoeken. Almyra Hotel & Village is het hotel met alles extra - ook als het om activiteiten gaat. Hier kun je leuke groepstrainingen volgen, in je eentje trainen in de fitnessruimte van het hotel of hardlopen over gemarkeerde paden.

Groepslessen bij  Alymra Hotel & Village

Groepslessen

Bij Almyra Hotel & Village kun je tijdens het hoogseizoen elke dag kiezen uit verschillende sportlessen. Buiten het seizoen is er één trainingsvrije dag per week. De groepsles wordt geleid door ervaren en opgeleide Engels sprekende instructeurs. Om het trainen ook voor mensen die met kinderen reizen gemakkelijk te maken, zijn de tijden van de kinderclub aangepast aan de lessen. Kies uit lessen zoals yoga, core, circuittraining, bootcamp en meer.

Zie schema groepstrainingen

Activiteiten op Alymra Hotel & Village

Activiteiten inbegrepen:

  • Goed uitgeruste fitnessruimte
  • Groepstraining volgens het programma
  • Strand volleybal
  • Pingpong
  • Tennis
  • Minivoetbal

Activiteiten tegen betaling:

  • Padel

Rondjes hardlopen en fietsen

Hardlopen Almyra Hotel & Village

Voormalig multisportteam Peak Performance heeft de beste fietsroutes in kaart gebracht en Urban Tribes heeft de beste hardlooproutes rond Almyra Hotel & Village in kaart gebracht. De hardlooprondes zijn gemarkeerd met kleurcodes rondom de faciliteit en we durven een buitengewone hardloopervaring te beloven! De fietsroutes zijn van goede kwaliteit maar niet bewegwijzerd, dus je moet zelf zorgen dat je de weg vindt met behulp van de kaart.

Kaarten

Hier kun je onze hardloop- en fietskaarten downloaden: