Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon, terras of patio. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Wi-fi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badkamer met bad of douche en toilet. Föhn. Wordt 7 keer/week schoongemaakt.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, sommige met beperkt zeezicht. De balkons variëren in grootte. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast en eenvoudig keukengerei. Magnetron beschikbaar op aanvraag (beperkt aantal). Waterkoker, alsmede koffie en thee. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Wordt 7 keer/week schoongemaakt.

De appartementen zijn van hoge kwaliteit en variëren wat betreft uitstraling en maat. De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping zonder lift. Ze bevinden zich in het zijgebouw (verbonden met het hotel met een kleine weg) bij het grote kinderzwembad. "

Grootte van de kamer: ongeveer 46 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, terras of patio. Sommige balkons kijken uit op zee en sommige hebben een beperkt uitzicht op zee. De balkons variëren in grootte. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de vorm van een eenpersoonsbed (sommige kamers hebben een extra bed dat niet kan worden verwijderd). Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Wordt 7 keer/week schoongemaakt.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.