Club Polly & Mino

Club Polly & Mino - Apollo's eigen kinderclub

Alle kinderen van 4 tot 11 jaar zijn welkom bij Club Polly & Mino - Apollo's eigen kinderclub in onze Apollo Mondo Family hotels. Terwijl leuke activiteiten centraal staan, is er ook de mogelijkheid om veel nieuwe vaardigheden te leren - zoals hallo zeggen in de lokale taal of een minikok zijn en een heerlijk lokaal gerecht te bereiden. Polly's feestje, milieudetectives en schattenjachten zijn andere populaire activiteiten. In de kinderclub vind je spelletjes, blokken, boeken, verkleedkleren en nog veel meer.

Als je met ons naar een Apollo Mondo Familiehotel reist, is er een balans tussen tijd in de kinderclub en tijd voor het gezin. Er is hier geen stress. We organiseren Club Polly & Mino twee keer per dag en natuurlijk worden deze tijden gesynchroniseerd met de trainingssessies.

Het prachtige en spannende interieurontwerp van de kinderclub is van niemand minder dan de bekende interieurontwerper Jon Eliason.

  • Goed opgeleid, Engels sprekend personeel
  • Spannende, leeftijd afgestemde activiteiten voor kinderen van 4 tot 11 jaar
  • Leren, nieuwsgierigheid en plezier centraal
  • Welkomstpakket & diploma
  • Open tijdens de volwassenentraining
  • Reserveer bij het hotel
Club Polly & Mino

Prijzen en openingstijden

Prijzen vanaf 40,- euro/week. Tijdens schoolvakanties kost de kinderclub 50,- euro/week. In andere periodes kost het 40,- euro /week. Als u de kinderclub ter plaatse boekt, komt er ongeveer 10,-  euro/week bij.

Dagelijks geopend van 10.45-12.00 uur en van 14.30-16.30 uur.

Club Polly & Mino

Zo boek je de kinderclub

  • Afhankelijk van beschikbaarheid kun je de kinderclub boeken via het Apollo Service Centre in het hotel.

Polly & Mino - de beste kindervrienden

Polly & Mino zijn de favoriet van elk kind. Ze kunnen verschijnen bij het zwembad, in de kinderclub of, nou ja, zo ongeveer overal eigenlijk, zolang je verblijft in een van onze Apollo Mondo Familie hotels. De knuffeligste ter wereld met precies de juiste hoeveelheid kattenkwaad en wijsheid, Polly & Mino zullen zeker een hit zijn op de familievakantie van dit jaar!

Lees meer over Polly & Mino
Club Polly & Mino

Onze medewerkers van de kinderclub

Onze goed opgeleide, Engels sprekende medewerkers van de kinderclub zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de groep. We hebben ons personeel zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, onder andere op het gebied van de ontwikkeling van kinderen en het belang van spelen. De meeste van onze medewerkers zijn ook opgeleid als vrijetijdsbegeleiders en hebben gewerkt als instructeurs in beweging, zwemmen en dans.

Krijg bezoek van Polly & Mino

Krijg bezoek van Polly & Mino

Laat Polly & Mino de vakantie van de kleintjes opfleuren. Nu kun je een bezoek van onze populaire vrienden vooraf boeken: of ze blijven een tijdje in de kamer en lezen een verhaaltje voor of ze verrassen de kinderen met taart. Een perfecte manier om hun verjaardag te vieren! Praat met de reisleiders in het hotel om alle details ter plekke te bekijken. 

Plezier bij Club Polly & Mino
Polly's verjaardagsfeestje - Polly is dol op haar verjaardag en elke week is er een verjaardagsfeestje met taart en spelletjes om het met de hele groep kinderen te vieren.
Mini chefs - In de kinderclub zetten de kleintjes een koksmuts op en leren ze hoe ze traditionele gerechten uit het land bereiden.
Minidisco - Een populaire avondactiviteit met muziek die de voeten van de vloer krijgt.
Environmental detectives. - Kinderen leren op een eenvoudige en leuke manier over afvalscheiding.
Verhaaltjestijd - Kinderen leren Polly & Mino kennen in de sprookjeswereld.
Speurtocht - De kinderen kunnen nieuwe creaties maken van materialen die ze in de natuur hebben geplukt.
Treasure Hunt - Schattenjachtavontuur met Polly & Mino.
Sportdag - Kleintjes kunnen verschillende sporten uitproberen met Polly & Mino.
Polly's pizza - Kinderen kunnen helpen heerlijke pizza te maken met Polly.
Houd er rekening mee dat het programma nog onder voorbehoud is en gewijzigd kan worden.