Reizen naar Griekenland - kleine eilanden en steden

Apollo verzorgt al heel lang reizen naar Griekenland en dit was ook de eerste bestemming voor onze reizen naar de zon. Kristalhelder water en lange avonden in de taverne - als je Griekenland nog niet eerder hebt ervaren, is dit het moment!Feiten over Griekenland

Valuta

Euro (EUR).

Meer feiten

Alle Landen

Portugal

Of je nu op strandvakantie wilt of naar een zonovergoten Europese stad, Portugal is de perfecte keuze. Als laatste voorpost aan de Atlantische Oceaan biedt Portugal charmante steden en kilometerslange stranden, hoge bergen en diepe dalen. Met Apollo kies je zelf hoe je wilt reizen.

Spanje

Vakantie in Spanje is nog nooit zo populair geweest. Mallorca en de Canarische Eilanden zijn ideaal als je nieuwe plekken wilt ontdekken maar ook als je het zoals thuis wilt hebben.

Cyprus

Reis naar Cyprus en ontdek lange stranden en kristalhelder water. Met een vakantie in een heerlijke mediterrane warmte en meer dan 300 dagen zon per jaar is Cyprus de perfecte bestemming wanneer je dol bent op zon, zwemmen en mooie stranden. Bovendien vindt je hier geweldige restaurants en verschillende bezienswaardigheden.

Albanië

In dit boeiende land, dat nog niet zo lang open staat voor de buitenwereld, wachten fascinerende bezienswaardigheden, mooie stranden en lage prijzen. Apollo was de eerste die pakketvakanties aanbood naar Albanië, naar de kustplaats Saranda, en het bleek echt een succes. Nu kun je kiezen tussen Saranda en strandparadijs Durres.

Jordanië

Op vakantie reizen naar het gastvrije Jordanië is een onvergetelijke ervaring! Hier vermengt het kristalblauwe water van de Rode Zee zich met de uitgestrekte woestijnlandschappen en zorgt voor een vakantie vol aangename zwemdagen en excursies naar mythische bezienswaardigheden.