Reizen naar Lambi

  • In de buurt van Kos-stad
  • Mooi zandstrand

Ten noorden van Kos-stad ligt het gezellige Lambi, waar je je kunt verheugen op een charterreis vol luie momenten in een ligstoel, sightseeing op de fiets en lekker lang eten in tavernes. Hier moet je zijn als je graag in de buurt wilt zijn van Kos-stad, maar wel wilt verblijven op voldoende afstand van het drukke uitgaansgebied.Feiten over Lambi

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Het is ongeveer 30 minuten van het vliegveld van Kos naar het eerste hotel in al onze plaatsen. De transfer is meestal zonder personeel van Apollo.

Stranden

Mooie stranden.

Meer feiten

Weer

jan 14°c
feb 14°c
mrt 16°c
apr 19°c
mei 23°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 15°c
8,3 van 10 Lambi
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 82 beoordelingen

Alle plaatsen Kos

Psalidi

Een vakantie in Psalidi is voor levensgenieters. In Psalidi kun je heerlijk ontspannen en je energie gebruiken om je lievelingsboek te lezen aan het zwembad, om te genieten van het prachtige uitzicht op zee of om een verfrissende duik te nemen bij een van de mooie steen- en kiezelstranden in de buurt.

Kardamena

Welkom bij een vakantie aan het langste strand van Kos! Ondanks zijn kleine omvang is Kardamena een levendig stadje waar genoeg te doen is. Na een heerlijke dag zon en zwemmen kun je plaatsnemen in een van de vele restaurants of rondslenteren en winkelen in de winkels van het stadje. Als je je portemonnee in je kamer wilt laten, zijn er veel All Inclusive hotels die ook gezinsvriendelijk zijn.