Reizen naar Psalidi

  • In de buurt van Kos-stad
  • Leuke en mooie stranden

Een vakantie in Psalidi is voor levensgenieters. In Psalidi kun je heerlijk ontspannen en je energie gebruiken om je lievelingsboek te lezen aan het zwembad, om te genieten van het prachtige uitzicht op zee of om een verfrissende duik te nemen bij een van de mooie steen- en kiezelstranden in de buurt.Feiten over Psalidi

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

De transfer van het vliegveld van Kos naar de hotels in Psalidi duurt 30 tot 90 minuten. Bij de transfer is meestal geen personeel van Apollo aanwezig.

Stranden

De leuke stranden bestaan uit stenen en kiezels, waterschoenen zijn daarom aan te bevelen

Meer feiten

Weer

jan 14°c
feb 14°c
mrt 16°c
apr 19°c
mei 23°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 15°c
8,1 van 10 Psalidi
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 7 beoordelingen

Alle plaatsen Kos

Lambi

Ten noorden van Kos-stad ligt het gezellige Lambi, waar je je kunt verheugen op een charterreis vol luie momenten in een ligstoel, sightseeing op de fiets en lekker lang eten in tavernes. Hier moet je zijn als je graag in de buurt wilt zijn van Kos-stad, maar wel wilt verblijven op voldoende afstand van het drukke uitgaansgebied.

Kardamena

Welkom bij een vakantie aan het langste strand van Kos! Ondanks zijn kleine omvang is Kardamena een levendig stadje waar genoeg te doen is. Na een heerlijke dag zon en zwemmen kun je plaatsnemen in een van de vele restaurants of rondslenteren en winkelen in de winkels van het stadje. Als je je portemonnee in je kamer wilt laten, zijn er veel All Inclusive hotels die ook gezinsvriendelijk zijn.