Reizen naar Psalidi

  • In de buurt van Kos-stad
  • Leuke en mooie stranden

Een vakantie in Psalidi is voor levensgenieters. In Psalidi kun je heerlijk ontspannen en je energie gebruiken om je lievelingsboek te lezen aan het zwembad, om te genieten van het prachtige uitzicht op zee of om een verfrissende duik te nemen bij een van de mooie steen- en kiezelstranden in de buurt.Feiten over Psalidi

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

De transfer van het vliegveld van Kos naar de hotels in Psalidi duurt 30 tot 90 minuten. Bij de transfer is meestal geen personeel van Apollo aanwezig.

Stranden

De leuke stranden bestaan uit stenen en kiezels, waterschoenen zijn daarom aan te bevelen

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 15°c
mrt 16°c
apr 18°c
mei 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
7,7 van 10 Psalidi
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 91 beoordelingen

Alle plaatsen Kos

Lambi

Ten noorden van Kos-stad ligt het gezellige Lambi, waar je je kunt verheugen op een vakantie vol luie momenten in een ligstoel, sightseeing op de fiets en lekker lang eten in de taverna's. Hier moet je zijn als je graag in de buurt wilt zijn van Kos-stad, maar wel wilt verblijven op voldoende afstand van het drukke uitgaansgebied.

Kos-Stad

Een reis naar Kos-Stad zal je niet teleurstellen. Het glorieuze Lambi Beach en het zomerse nachtleven worden door velen gewaardeerd. Maar Kos-Stad is ook rijk aan culturele schatten die je kunt ontdekken met een huurauto of lekker op de fiets.

Tigaki & Marmari

De charmante badplaatsen Tigaki & Marmari op Kos zijn ideaal voor mensen die willen genieten van een rustige sfeer en aangenaam willen zwemmen, terwijl ze toch voldoende mogelijkheden hebben om de omgeving te verkennen. De twee badplaatsen komen samen aan een van de mooiste zandstranden van Kos, dat zich over meerdere kilometers langs de kust uitstrekt.

Kardamena

Welkom bij een vakantie aan het langste strand van Kos! Ondanks zijn kleine omvang is Kardamena een levendig stadje waar genoeg te doen is. Na een heerlijke dag zon en zwemmen kun je plaatsnemen in een van de vele restaurants of rondslenteren en winkelen in de winkels van het stadje. Als je je portemonnee liever in je kamer wilt laten liggen, hebben we ook -gezinsvriendelijke- all-inclusive hotels.