Apollos service på resmålen

Apollo's service op bestemming

Je reis met Apollo moet meer zijn dan alleen een vakantie. Daarom moet het gemakkelijk zijn om contact met ons of onze partners op te nemen voor informatie, advies en tips. En mocht zich een probleem voordoen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk de hulp krijgt die je nodig hebt.

Het serviceniveau varieert afhankelijk van waar je reist - het kan Apollo Service, Local Service of Apollo Service Line zijn. Het type service en de beschikbaarheid in je bestemming kun je vinden op de betreffende bestemmingspagina op apolloreizen.nl

Apollo Service

Op bestemmingen met Apollo Service zijn Apollo's Engelssprekende reisleiders aanwezig en beschikbaar voor jou en je medereizigers. Als je bijvoorbeeld met een lijnvlucht reist en vooraf een transfer hebt geboekt, ontvang je informatie over hoe je in contact kunt komen met de chauffeur op de luchthaven.

We bieden 24 uur per dag service via telefoon, sms, app en e-mail, waarbij we je voorzien van praktische informatie, tips voor excursies, autoverhuur en meer. De meeste bestemmingen hebben servicekantoren en inloopuren bij geselecteerde hotels of op centraal gelegen locaties op de bestemming.  Onze Engelssprekende Apollo reisleiders zijn telefonisch bereikbaar voor elke vraag.

Je ontvangt kort voor vertrek het telefoonnummer van onze reisleiding op bestemming, informatie over de servicetijden van de hotels en het adres en de openingstijden van ons servicekantoor.

Als je alleen vluchten hebt geboekt, raden we je aan bij aankomst op de bestemming contact op te nemen met een reisleider om het welkomstmateriaal te ontvangen.

Apollo Line Service

Op Apollo Service Line bestemmingen kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen via telefoon, SMS en e-mail. Onze Apollo medewerkers komen veelal uit Scandinavië maar spreken goed Engels. Voor dringende zaken, neem altijd telefonisch contact op.

Als je met een lijnvlucht reist en vooraf een transfer hebt geboekt, ontvang je informatie over hoe je contact kunt opnemen met de chauffeur op de luchthaven.

Het actuele telefoonnummer van de Apollo Service Line zal je kort voor je vertrek per SMS worden toegestuurd.

Lokale Service

Op bestemmingen met lokale service wordt Apollo vertegenwoordigd door een lokale Engelssprekende partner. Deze vertegenwoordigers helpen je graag met advies en tips voor de best mogelijke vakantie.

Je kunt ook 24 uur per dag contact met ons opnemen per telefoon, SMS en e-mail, beantwoord door onze eigen Engelssprekende Apollo Service Line. Als de zaak dringend is, moet altijd telefonisch contact worden opgenomen.

Actuele telefoonnummers krijg je bij aankomst op je bestemming.