Reizen naar Kardamena

  • Grote favoriet van gezinnen met kinderen
  • Sfeervolle plaats waar veel te doen is

Welkom bij een vakantie aan het langste strand van Kos! Ondanks zijn kleine omvang is Kardamena een levendig stadje waar genoeg te doen is. Na een heerlijke dag zon en zwemmen kun je plaatsnemen in een van de vele restaurants of rondslenteren en winkelen in de winkels van het stadje. Als je je portemonnee liever in je kamer wilt laten liggen, hebben we ook -gezinsvriendelijke- all-inclusive hotels.

Populaire hotels - Kardamena


Feiten over Kardamena

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Het is ongeveer 30 min. van de luchthaven van Kos naar het eerste hotel in onze badplaatsen. De transfer is meestal zonder personeel van Apollo.

Stranden

Kardamena heeft een zandstrand.

Meer feiten

Weer

jan 14°c
feb 14°c
mrt 16°c
apr 19°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 15°c
6,5 van 10 Kardamena
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 46 beoordelingen

Alle plaatsen Kos

Lambi

Ten noorden van Kos-stad ligt het gezellige Lambi, waar je je kunt verheugen op een vakantie vol luie momenten in een ligstoel, sightseeing op de fiets en lekker lang eten in de taverna's. Hier moet je zijn als je graag in de buurt wilt zijn van Kos-stad, maar wel wilt verblijven op voldoende afstand van het drukke uitgaansgebied.

Psalidi

Een vakantie in Psalidi is voor levensgenieters. In Psalidi kun je heerlijk ontspannen en je energie gebruiken om je lievelingsboek te lezen aan het zwembad, om te genieten van het prachtige uitzicht op zee of om een verfrissende duik te nemen bij een van de mooie steen- en kiezelstranden in de buurt.

Tigaki & Marmari

De charmante badplaatsen Tigaki & Marmari op Kos zijn ideaal voor mensen die willen genieten van een rustige sfeer en aangenaam willen zwemmen, terwijl ze toch voldoende mogelijkheden hebben om de omgeving te verkennen. De twee badplaatsen komen samen aan een van de mooiste zandstranden van Kos, dat zich over meerdere kilometers langs de kust uitstrekt.