Alcudia restaurant

Restaurants in Alcúdia en Playa de Muro

In familiefavoriet Alcudia en Playa de Muro zijn goede restaurants gemakkelijk te vinden. Hier bestaat het assortiment uit alles van de traditionele Spaanse keuken tot internationale gerechten met genoeg om uit te kiezen. In de gezellige haven van Alcudia vindt je een prachtig uitzicht op de zee en is gemaakt voor een gouden locatie om te genieten van zeevruchten.

Zelfgemaakt Spaans eten
Bij restaurant Ben Fet eet je zowel redelijk geprijsd als lekker. De Mallorcanen komen hier zelf voor een rompafwerking - wat meestal de beste kwaliteit is. Het gezellige en populaire restaurant bevindt zich midden in de smalle en charmante steegjes van de haven van Alcudia. Adres: C/Dels Pins 11, Puerto de Alcudia.

Piero Rossi
In restaurant Piero Rossi, gelegen aan het uiteinde van de haven in Alcudia, kun je pizza uit een steenoven en andere goede Italiaanse gerechten eten. Geniet van een drankje terwijl je uitkijkt over de prachtige luxe jachten die in de haven dobberen. Adres: Paseo Marítimo, Alcudia.

Gamla stan i Alcudia
Tapas

Tapas met uitzicht op zee

Bij het gezellige Sa Taverna D'es Port kun je genieten van tapas, een heerlijke steak of vers gegrilde vis terwijl je uitkijkt over de zee en de boten in de haven van Alcudia. Het restaurant bevindt zich buiten op de pier van Alcudiamar. Adres: Paseo Marítimo 1 (nabij pizzeria Piero Rossi).

Dans de zomer in
Als je van dansen houdt, ben je bij Göta Kanal aan het juiste adres. In het hoogseizoen wordt hier elke dag van de week livemuziek gespeeld. Meerdere avonden per week zijn er thema-avonden met flamenco en Braziliaanse dans. Je kunt ook kiezen uit een uitgebreid à-la-cartemenu. Adres: C/del zoo 3, Alcudia.

Sa Plaça
Op het plein van het oude Alcudia bevindt zich het familierestaurant Sa Placa. Het staat bekend om de beste paella van het dorp, maar heeft ook vis, vlees en tapas. Kindermenu beschikbaar. Adres: Placa Constitució 1, Oud Alcudia.

Restaurant met historie

Trakteer jezelf op een smakelijke maaltijd bij Satyricón. Het restaurant was vroeger een bioscoop, maar heeft een grondige renovatie ondergaan en is tegenwoordig een van de mooiste restaurants in de omgeving, ontworpen als een Romeins amfitheater. Hier worden onder andere goede steaks en verse vis geserveerd voor het diner en een groot saladebuffet en eenvoudigere gerechten voor de lunch. Neem de hele familie mee, vier de verjaardag van een reisgenoot of vraag je geliefde ten huwelijk. Bij Satyricón is elke maaltijd een feest. Tafelreservering wordt aanbevolen. Adres: Placa Constitució 4, Oud Alcudia.

Goede pizza's bij Roma
Midden in het centrum van Alcudia vind je restaurant Roma waar je altijd een prettige ontvangst en goede service krijgt. Hier eet je Alcudia's beste pizza's en heerlijke pastagerechten. Adres: A/Pedro mas reus, Alcudia.

Bodega del Mar

Dit restaurant ligt aan het einde van de haven van Alcudia en is gespecialiseerd in goede tapas. Vraag de chef gerust om een ​​eigen tapasmenu samen te stellen voor het tafelfeest. De beste hamburgers van Alcudia worden hier ook geserveerd - profiteer van het bestellen van "een met alles erop en eraan". Adres: C/Gabriel Roca 11, Puerto de Alcudia.

S'Albufera
In Playa del Muro is een heerlijk grillrestaurant dat vers gegrilde spiesjes, grote sappige steaks, tapas en verse vis serveert. De kinderen krijgen hun eigen menu en kleurpotloden om zich te vermaken tijdens het wachten op hun eten. Adres: A/Albufera 55, Playa de Muro.

Top Gigio
Bij Topo Gigio wordt kalfskotelet geserveerd op een stenen plaat en een overheerlijke Chateaubriand. Voor kinderen met zwakke benen is er een speelhoek. Adres: Av/S'Albufera 37, Playa de Muro.

 

Spaanse olijven

Prachtig uitzicht vanaf León Rojo

Direct aan het strand in Playa de Muro ligt het populaire León Rojo. Het is een restaurant met een ontspannen, rustige sfeer en een prachtig uitzicht op de baai van Alcudia. Hier kun je lekker eten en uitkijken over de blauwe zee. Spaanse klassieke goede gerechten zoals tapas en paella staan ​​op de kaart. Hun specialiteit is verse vis en vlees gegrild boven een open vuur. Adres: Av/Del 8 maart, Playa de Muro.


Vind jouw reis