bestemming(en)

Alcúdia en Playa de Muro aan de noordkust van Mallorca zijn favoriete bestemmingen voor gezinnen met kinderen dankzij een fabelachtig zandstrand van liefst 15 km lang. Door de mooie omgeving, veel activiteiten en vrijwel alles op loopafstand zijn onze reizen naar Alcúdia en Playa de Muro populairder...

Lees meer over Alcúdia & Playa de Muro 8 hotels vanaf 529 EUR

Als je een ontspannende vakantie wilt zonnen en zwemmen op één van de beste zandstranden in de baai van Palma, ga dan naar Playa de Palma. Deze populaire badplaats ligt niet ver van de winkels en het stadsleven van Palma en is een goed uitgangspunt voor je eigen excursies.

Lees meer over Playa de Palma 11 hotels vanaf 552 EUR

Als je wilt genieten van mooie stranden, lekker eten, mooie promenades en een bruisend nachtleven, ga dan naar Palma Nova en Magaluf aan de zuidkust van Mallorca. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie!

Lees meer over Palma Nova & Magaluf 4 hotels vanaf 642 EUR

Een reis naar Puerto de Sóller biedt ontspannende dagen op het strand afgewisseld met natuurwandelingen tussen citroen- en sinaasappelboomgaarden en excursies naar nabijgelegen dorpen. Welkom op één van de mooiste plekken van Mallorca!

Lees meer over Puerto de Sóller 3 hotels vanaf 826 EUR

Reis naar Palma de Mallorca, de hoofdstad van de Balearen, een kleine stad met een grote persoonlijkheid! Dagen in de stad Palma kunnen gevuld worden met van alles, van verfrissende baden, heerlijk winkelen en smakelijke tapas - het is allemaal te vinden in de stad die de bijnaam de Parel van de Mid...

Lees meer over Palma 1 hotels vanaf 747 EUR

Het vakantieoord Cala Millor ligt aan de oostkust van Mallorca en biedt een van de beste stranden van Mallorca, een levendig nachtleven en een breed scala aan leuke activiteiten.

Lees meer over Cala Millor 2 hotels vanaf 491 EUR