Feiten over Puerto de Sóller

Transfer:

Als je hierheen reist, land je op het vliegveld van Palma de Mallorca. De transfer van het vliegveld van Palma de Mallorca naar Puerto de Sóller duurt ongeveer 30 minuten en wordt op eigen gelegenheid geregeld.

Stranden:

Puerto de Sóller heeft twee zandstranden.

Vermaak:

Palma Nova, Torrenova en Magaluf zijn de uitgaanshoofdsteden van Mallorca met een ruim aanbod aan restaurants, nachtclubs, disco's en bars. Onze andere bestemmingen zijn rustiger, maar ook hier vind je volop restaurants en een bruisend nachtleven voor wie dat wil.

Communicatie:

Goed ontwikkeld busnetwerk over het hele eiland. Ruim aanbod van taxi's en huurauto's.

Activiteiten:

Mallorca heeft de sportliefhebber veel te bieden. Een breed scala aan watersporten, waaronder windsurfen, paragliden, waterskiën en duiken. Tennis, golf, paardrijden, fietsen en wandelen.

Goed om te weten:

De lokale autoriteiten op de Balearen hebben besloten om vanaf 1 juli 2016 een belasting in te voeren op overnachtingen in hotels. Lees hier meer over de hotelbelasting op Mallorca.

Extra bagage, zoals een fiets, golftas en surfplank kost ongeveer €30 retour om mee te nemen in de pendelbus (het is niet mogelijk om alleen een enkele reis te boeken). De vergoeding wordt rechtstreeks op het vliegveld aan onze agenten betaald. Omdat de ruimte in de bus beperkt is, moet je altijd een week voor aankomst contact opnemen met het bestemmingspersoneel van Apollo. Het telefoonnummer staat op het kaartje.

Als er een grote pendelbus (afhankelijk van het aantal aankomende reizigers) naar Puerto de Sóller gaat, kan deze niet naar het centrum omdat het dan te druk is. Reizigers moeten uitstappen bij het eerste hotel waar de bus aankomt en van daaruit een taxi nemen naar hun hotel. Omdat er niet altijd een Apollogids op de pendelbus zit, kan het zijn dat gasten zelf geld moeten uitgeven aan de taxi, maar dit wordt altijd direct terugbetaald bij de inspiratiebijeenkomst of bij de eerste ontmoetingstijd in het hotel.