Reizen naar Cala Millor

Apollo-servicelijn

Op bestemmingen met Apollo-servicelijn kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen via telefoon, sms en e-mail, je wordt dan geholpen door Engelstalig Apollo-personeel.

Het vakantieoord Cala Millor ligt aan de oostkust van Mallorca en biedt een van de beste stranden van Mallorca, een levendig nachtleven en een breed scala aan leuke activiteiten.

Deal van de week:

Boek nu met €50,- korting per persoon jouw reis naar Mallorca of Costa Del Sol
Boek voor 21 april 2024!

Geldt alleen voor nieuwe boekingen. 
Vertrekperiode: 01-05-2024 tot 03-11-2024

Niet geldig voor groepsreizen. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. De korting is al afgehouden.


Feiten over Cala Millor

Transfer

Als je hierheen reist, land je op de luchthaven van Palma de Mallorca. De transfer van Palma de Mallorca Airport naar Cala Millor duurt ongeveer 60 minuten.

Stranden

Cala Millor heeft een zandstrand van ongeveer 2 kilometer lang. Sa Coma heeft een ondiep zandstrand met wit, fijnkorrelig zand, ongeveer 800 meter lang.

Meer feiten

Weer

jan 16°c
feb 16°c
mrt 17°c
apr 19°c
mei 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c

Alle plaatsen Mallorca

Alcúdia & Playa de Muro

Alcúdia en Playa de Muro aan de noordkust van Mallorca zijn favoriete bestemmingen voor gezinnen met kinderen dankzij een fabelachtig zandstrand van liefst 15 km lang. Door de mooie omgeving, veel activiteiten en vrijwel alles op loopafstand zijn onze reizen naar Alcúdia en Playa de Muro populairder dan ooit.

Palma

Reis naar Palma de Mallorca, de hoofdstad van de Balearen, een kleine stad met een grote persoonlijkheid! Dagen in de stad Palma kunnen gevuld worden met van alles, van verfrissende baden, heerlijk winkelen en smakelijke tapas - het is allemaal te vinden in de stad die de bijnaam de Parel van de Middellandse Zee heeft. Boek vluchten en hotels naar de stad Palma met Apollo en bepaal zelf hoe lang je wilt blijven.

Playa de Palma

Als je een ontspannende vakantie wilt zonnen en zwemmen op één van de beste zandstranden in de baai van Palma, ga dan naar Playa de Palma. Deze populaire badplaats ligt niet ver van de winkels en het stadsleven van Palma en is een goed uitgangspunt voor je eigen excursies.

Puerto de Sóller

Een reis naar Puerto de Sóller biedt ontspannende dagen op het strand afgewisseld met natuurwandelingen tussen citroen- en sinaasappelboomgaarden en excursies naar nabijgelegen dorpen. Welkom op één van de mooiste plekken van Mallorca!

Palma Nova & Magaluf

Als je wilt genieten van mooie stranden, lekker eten, mooie promenades en een bruisend nachtleven, ga dan naar Palma Nova en Magaluf aan de zuidkust van Mallorca. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie!