Grote studio

Groter eenkamerappartement met balkon of terras op de begane grond en met zeezicht. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Extra slaapplaatsen mogelijk in eenpersoonsbedden. Minikeuken met een kleine koelkast, kookplaten, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Gratis wifi en kluisje. Airconditioning tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Eenkamerappartement met balkon of terras op de begane grond en met zeezicht. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en kitchenette. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kitchenette met een kleine koelkast, kookplaten, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Airconditioning tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 1–2 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags eenkamerappartement met balkon en beperkt zeezicht. Op de begane grond is een gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken en een balkon. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Boven is een slaapzolder met mogelijke extra slaapplaats in eenpersoonsbed. Minikeuken met een kleine koelkast, kookplaten, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Gratis wifi en kluisje. Airconditioning tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2–3 personen.

Studio, nieuwe gedeelte

Eenkamerappartement in het nieuwe deel van het hotel. Balkon met beperkt zeezicht. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en kitchenette. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kitchenette met een kleine koelkast, kookplaten, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje. Airconditioning tegen betaling. Föhn. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1–2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon en zeezicht. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer en kitchenette. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden de vorm van een slaapbank en eenpersoonsbedden.. Kitchenette met koelkast, vriezer, fornuis, magnetron, broodrooster, waterkoker en basis keukengerei. Gratis wifi en kluisje. Airconditioning tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Bad/douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 2–5 personen, waaronder 1 kind.