Loukas on the Waves

CUSTOMER CHOICE AWARD

Het hotel heeft de onderscheiding in zijn klasse en categorie gekregen op basis van de klanttevredenheid van onze eigen gasten.

Het appartementenhotel Loukas on the Waves heeft een geweldige locatie direct aan het strand in Tragaki. Langs het strand vind je enkele gezellige taverna's, en voor nog meer leven en vertier ligt het badplaatsje Tsilivi op ongeveer 1,5 km afstand. Met de zee als naaste buur kun je bij Loukas on the Waves het beste uit je zonvakantie halen!


Kamertypes

Eenkamerappartementen voor 1–2 personen. Eenkamerappartementen in nieuw gedeelte voor 1–2 personen. Tweelaags eenkamerappartementen voor 2–3 personen. Grotere eenkamerappartementen voor 2–4 personen/2–4 personen waaronder 1 kind. Tweekamerappartementen voor 2–5 personen, waaronder 1 kind.

Lees over onze kamertypes en bekijk foto's

Cijfer van onze gasten

9,4 van 10
gebaseerd op 167 beoordelingen

Beoordelingen TripAdvisor


Feiten en voorzieningen

Naar het strand: 20 m
Naar het centrum: 2,8 km
Zwembad
Restaurant
Kinderzwembad
Bar
Zwembad met kindergedeelte
All Inclusive aangeboden
Spa
Wifi in de kamer
Fitnesscentrum
Meer feiten

Over het hotel

Loukas on the Waves is een hotel aan het strand waar je vanuit het zwembad kunt genieten van het uitzicht op zee. Het zwembad heeft een kindergedeelte en gratis ligstoelen en parasols. Er is ook een trap naar het strand, dat op ongeveer 20 meter afstand ligt.

De receptie is geopend van ca. 8.00-24.00 uur. Wifi is inbegrepen in de openbare ruimtes. De supermarkt ligt op ongeveer 250 meter van het hotel. De bushalte ligt op ongeveer 200 meter afstand.

Maaltijden

Geen maaltijden inbegrepen.

Tegen betaling:

  • Ontbijt

Technische update

We zijn bezig met het verbeteren van onze website. Wij voeren momenteel een technische update uit waardoor het tussen 23:00 en 01:00 uur niet mogelijk om een boeking te maken of in te loggen op Mijnapollo. We danken je voor je begrip en geduld.