Reizen naar Tragaki

Voor een rustige en ontspannende vakantie boek je je volgende zomervakantie naar Tragaki in het noordoosten van Zakynthos!

Populaire hotels - Tragaki


Feiten over Tragaki

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Van het vliegveld naar onze hotels in Tragaki is het ongeveer 50 minuten. De transfer gebeurt meestal zonder personeel van Apollo.

Stranden

In Tragaki zijn verschillende kleine kiezelstranden. Als je op zoek bent naar een fijn zandstrand dat lang ondiep blijft, raden wij het strand in Tsilivi aan, dat ongeveer 3,5 km naar het oosten ligt.

Meer feiten

Weer

jan 12°c
feb 12°c
mrt 15°c
apr 18°c
mei 22°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 14°c
9,3 van 10 Tragaki
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 265 beoordelingen

Alle plaatsen Zakynthos

Kalamaki

In Kalamaki moet je zijn als je op zoek bent naar een rustig en verstild dorp in het zuidoosten van Zakynthos. De zee is lang ondiep en het kindvriendelijke strand strekt zich uit tot het naburige dorp Laganas. Wissel dagen aan het strand af met winkelen in Zakynthos-stad.

Argassi

De reizen van Apollo naar Argassi hebben iets voor iedereen! Je kunt hier genieten van de stilte op het heerlijke strand, lekker uit tegen gaan in gezellige tavernes en je vermaken in de bars van het dorp.

Tsilivi

Tsilivi is op Zakynthos de favoriet van gezinnen met kinderen. Het strand en het ondiepe water nodigen uit tot aangename dagen op het strand met zon, zwemmen en spelletjes. In de hoofdstraat liggen gezellige taverna's, die je proberen te verleiden met meze en andere Griekse lekkernijen.

Laganas

Een reis naar Laganas is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor feestgangers. Het fijnkorrelige zandstrand meet bijna negen kilometer en is kindvriendelijk vlak. Laganas staat ook bekend als de feeststad van Zakynthos. Er zijn verschillende levendige bars en nachtclubs langs de hoofdstraat.