Strand op Kokkari

Ontspan op Samos

Vakantie is een tijd van herstel en op Samos zijn er veel mogelijkheden voor een rustig moment. Ga naar de spa, neem een ​​manicure of probeer eens een authentiek Turks stoombad. Hier lees je meer over welke rustige activiteiten er op Samos worden aangeboden!

Zorg voor jezelf
Trakteer uzelf op een opfrisbeurt met een schoonheidsbehandeling of nieuwe nagels. In het centrum van Samos-stad vindt u de schoonheidssalon Beauty Touch die het meeste biedt op het gebied van gezichtsbehandelingen, nagels en harsen.

Exclusieve spabehandelingen
Als u er goed uit wilt zien en tegelijkertijd in een goed humeur wilt komen, moet u naar hotel Doryssa Seaside Resort gaan, ongeveer 1,5 kilometer buiten Pythagorion. Hier worden fantastisch mooie en exclusieve spabehandelingen gegeven. Bij Doryssa kan je ook van de gelegenheid gebruik maken om je nagels op te fleuren met zowel manicure als pedicure. Als u in Kouros Seasight verblijft, kun je snel en gemakkelijk naar Doryssa rennen, dat naast het hotel ligt.

Sirena Residentie & Spa
Sirena Residence & Spa in Votsalakia is een hotel dat je absoluut moet bezoeken als je zin hebt in een fijne behandeling op vakantie. Hier kun je jezelf verwennen met uitstekende behandelingen voor lichaam en geest in een rustige en ontspannende omgeving.

Samian Mare Hotel Suites & Spa
In de haven van Karlovassi vind je Samian Mare Hotel Suites & Spa, een vijfsterrenhotel met een heerlijke spa. Het personeel van Apollo kan je helpen bij het maken van een afspraak.

Manicuren
Voel je vrij om je kleurtje te matchen met stijlvolle en verzorgde nagels. Bij Bella You in Pythagorion is alles geregeld, van klassieke manicures tot spannende nageldecoraties. Pas in Votsalakia op voor Mara, een vrouw die naar hotels gaat om gasten nagelverzorging en geweldige nagelversieringen te bieden.

Hammam in Turkije
Wie een dagje naar Turkije gaat, heeft de kans om een ​​authentiek Turks stoombad te ervaren, of hamam zoals dat in het Turks wordt genoemd. In een hammam word je van top tot teen schoongeboend voordat je een heerlijk aangename oliemassage krijgt. Een echte aanrader als je tijd over hebt tijdens je reis naar Turkije.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Samos, vind je favoriete plek op Samos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Samos

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Samos bekijken

Samos

  • Fantastische stranden en historische bezienswaardigheden
  • Gezellige dorpjes en stadjes
  • Combineren met Patmos
Bekijk alle reizen naar Samos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis