bestemming(en)

In Pythagorion staan vooral de gezellige havenboulevard en heerlijke stranddagen centraal. Hoewel het de meest toeristische plaats van Samos is met bars en disco's, heeft het zijn authentieke sfeer weten te behouden.

Lees meer over Pythagorion 13 hotels vanaf 554 EUR

Ga met je geliefde of met je hele gezin naar Votsalakia – een gezellige en rustige badplaats in het westen van Samos. Je kunt je dagen heel goed doorbrengen op het lange strand en er zijn in de buurt een heleboel mogelijkheden voor uitstapjes.

Lees meer over Votsalakia 8 hotels vanaf 527 EUR

Als je op zoek bent naar een rustige vakantie en wilt genieten van een echte Griekse sfeer, ga dan naar Kokkari - een klein juweeltje in het noorden van Samos dat ondanks de groei van de laatste jaren de sfeer van een charmant vissersdorpje heeft weten te behouden.

Lees meer over Kokkari 4 hotels vanaf 653 EUR

Reis naar Karlovassi, de op een na grootste stad van Samos, prachtig gelegen in het noorden van het eiland. Als je iets nieuws wilt ontdekken, is Karlovassi de plek om naartoe te gaan, want de grote toeristenmassa's moeten nog komen. Hier ontmoeten oud en nieuw elkaar, wat de stad een uniek karakter...

Lees meer over Karlovassi 2 hotels vanaf 606 EUR

Gezellige voetgangersstraatjes en prachtige stranden - als je na een mooie dag aan het strand wilt ronddwalen in de restaurants, winkels en cafés in de steegjes van de stad, raden we een uitstapje naar Samos-stad aan. De stad ligt in een prachtige vallei aan een lange baai en biedt veel mooie uitzic...

Lees meer over Samos-stad 5 hotels vanaf 566 EUR