Kokkari, Samos in Griekenland

Favorieten in Griekenland

Griekenland heeft voor elk wat wils - jong en oud. Of je nu iets nieuws wilt ervaren of iets veiligs wilt herhalen, wij hebben de bestemmingen voor jou.

We hebben het gemakkelijk gemaakt om deze zomer je favoriete bestemming in Griekenland te vinden. Hier vind je een mix van onze klassieke bestemmingen, maar ook nieuwe en opwindende bestemmingen die wachten om ontdekt te worden!


Ontdek nieuwe en bekende juweeltjes

Zakynthos

Op Zakynthos krijg je alles wat je nodig hebt voor je vakantie! Hier vindt je verschillende fantastische zandstranden en baaien, een aangenaam klimaat en een zeer weelderige natuur.

Lees meer en boek

Parga

In het noordwesten van Griekenland ligt het contrasterende Parga. Parga is prachtig gelegen als een amfitheater met uitzicht op de haven met kleurrijke huizen en een prachtig landschap.

Lees meer en boek

Rhodos

Het is niet zo moeilijk te begrijpen waarom Rhodos een van onze meest populaire bestemmingen is. Met zijn meest zuidelijke ligging in de Egeïsche Zee heeft Rhodos de meeste zonuren van heel Griekenland.

Lees meer en boek

Kreta

Van schilderachtige stadjes met cultuur en tradities tot trendy steden en uitgestrekte stranden - Kreta heeft echt voor elk wat wils. Hier hebben we enkele resorts verzameld die zowel kindvriendelijk als authentiek zijn.

Lees meer en boek

Apollo Mondo Local

Tevreden gasten, goede hotels en aandacht voor het lokale. Dit is Apollo Mondo Local hotel in een notendop. Hier zorgen onze lokale partners extra voor hun gasten.
 

Tips & inspiratie

Lees voor de vakantie onze beste reistips, probeer varen in Griekenland en laat je inspireren door onze blog.
 

Reistips voor Griekenland

Hier hebben we onze beste reistips voor je reis naar Griekenland verzameld.

Lees meer en boek

Zoek en boek je reis naar Griekenland