Reizen naar Albanië

Albanien

  • Hotels direct aan het strand
  • Spannend en anders
  • Betaalbare vakantie

Reis naar Albanië, de ruwe diamant aan de Middellandse Zeekust. Albanië is mooi en betaalbaar en de perfecte bestemming voor wie prachtige natuur en historische bezienswaardigheden wil combineren met zon en zee. Hier kun je van alles ontdekken, van kleine bergdorpjes tot ongerepte stranden.

Naast een geldig paspoort zijn er nog andere reisdocumenten nodig om Albanië binnen te komen

Populaire bestemming(en) – Albanië


Feiten over Albanië

Tijdsverschil

Dezelfde tijd als in Nederland.

Valuta

Lek (ALL).

Meer feiten

Weer

jan 8°c
feb 10°c
mrt 13°c
apr 17°c
mei 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 9°c

Alle Landen

Portugal

Reis naar Portugal en geniet van een vakantie vol zon en zee of een heerlijk weekend in het zonnige Lissabon. Als laatste buitenpost aan de Atlantische Oceaan biedt Portugal charmante stadjes en kilometers aan stranden, hoge bergen en diepe valleien. Met Apollo kies je hoe je wilt reizen - charter naar Madeira of organiseer uw eigen reis.

Spanje

Vakantie in Spanje is nog nooit zo populair geweest. Mallorca en de Canarische Eilanden zijn ideaal als je nieuwe plekken wilt ontdekken maar ook als je het zoals thuis wilt hebben.

Griekenland

Apollo biedt al heel lang reizen naar Griekenland aan en hier gingen ook onze eerste reizen naar de zon naartoe. Tijdens jouw vakantie in Griekenland kun je genieten van alles, van kristalhelder water en prachtige stranden tot lange taverna-avonden en spannende ervaringen op een van onze prachtige bestemmingen in Griekenland.

Cyprus

Reis naar Cyprus en ontdek de lange stranden en het kristalheldere water. Breng je vakantie door in de mediterrane hitte en met meer dan 300 dagen zon per jaar. Cyprus is de perfecte bestemming voor liefhebbers van zon, zwemmen en mooie stranden. Je vindt er ook geweldige restaurants en diverse historische bezienswaardigheden.

Verenigde Arabische Emiraten

Maak de reis van je leven met Apollo naar de Verenigde Arabische Emiraten - een van de meest populaire landen ter wereld, met vele gebouwen en attracties met het label 's werelds grootste'. Kies uit de bestemmingen Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah en Ajman.

Egypte

Een reis naar Egypte biedt geweldig weer, stranddagen en snorkelen van wereldklasse. Het land staat bekend om de oude Egyptische cultuur, waar we nog steeds wereldberoemde bezienswaardigheden als de piramides, de Sfinx en de Vallei der Koningen kunnen beleven. Er is veel te ontdekken en in het betaalbare Egypte kunnen reizigers langer blijven. Het ruime aanbod aan hotels biedt voor elk wat wils, met als gemene deler een hoge standaard en de nabijheid van het strand en de Rode Zee.