Onze inzet voor duurzaamheid in hotels

Apollo biedt momenteel een reeks van hotels die door Travelife gecertificeerd zijn op het gebied van duurzaamheid en hotels die Green Key gecertificeerd zijn. Ons doel is deze met 10% per jaar te verhogen.

Duurzame hotels

Om de duurzaamheid van Apollo's supply chain te waarborgen, worden alle hotelpartners aangemoedigd om een duurzaamheidscertificaat aan te vragen bij Travelife of een andere soortgelijke duurzaamheids- of milieuaanbieder. Dit betekent dat je als klant een ruimere keuze hebt uit hotels die structureel met duurzaamheidskwesties werken.

Samenwerkingen en partners

Apollo heeft een duidelijk proces voor het selecteren van hotels en partners over de hele wereld. In de contracten met onze hotelpartners stellen wij hoge eisen aan het duurzaamheidswerk van de hotels. Alle Apollo Mondo hotels worden aan nog hogere eisen gesteld en moeten voldoen aan een aantal duurzaamheidscriteria. Zij moeten bijvoorbeeld Travelife gecertificeerd zijn of bezig zijn met het aanvragen van een duurzaamheidscertificaat of ecolabel, bijvoorbeeld met Green Key.

De gedragscode voor leveranciers is een vaststaand en centraal onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst, en al onze partners moeten deze ondertekenen.