Executive-kamer

Executive kamer met een privé overloopzwembad van ongeveer 25 vierkante meter. Het terras heeft tafels en stoelen en een loungebank, sommige terrassen hebben uitzicht op zee. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Minibar. Nespresso koffiemachine. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen

Junior suite

Junior-suite met balkon of terras, sommige met zeezicht of sommige met zwembadzicht. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 36 vierkante meter
Aantal personen: 1-3 personen

Superior-Suite met zwembadtoegang

Superior-suites met een terras en directe toegang tot een gemeenschappelijk zwembad. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 36 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.