Reizen naar Tsilivi

  • Gezinsbestemmingen
  • Ondiep en kindvriendelijk strand

Tsilivi is op Zakynthos de favoriet van gezinnen met kinderen. Het strand en het ondiepe water nodigen uit tot aangename dagen op het strand met zon, zwemmen en spelletjes. In de hoofdstraat liggen gezellige taverna's, die je proberen te verleiden met meze en andere Griekse lekkernijen.Feiten over Tsilivi

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Van de luchthaven naar onze hotels in Tsilivi duurt ongeveer 30 minuten. Bij de transfer is meestal geen personeel van Apollo aanwezig.

Stranden

In Tsilivi heb je een langgerekt strand met fijnkorrelig zand en water dat lang ondiep blijft. Je kunt er ook waterfietsen en motorboten huren. Op de meeste stranden zijn ligstoelen en parasols te huur.

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 15°c
mrt 16°c
apr 17°c
mei 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 16°c
8,0 van 10 Tsilivi
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 40 beoordelingen

Alle plaatsen Zakynthos

Kalamaki

In Kalamaki moet je zijn als je op zoek bent naar een rustig en verstild dorp in het zuidoosten van Zakynthos. De zee is lang ondiep en het kindvriendelijke strand strekt zich uit tot het naburige dorp Laganas. Wissel dagen aan het strand af met winkelen in Zakynthos-stad.

Argassi

De reizen van Apollo naar Argassi hebben iets voor iedereen! Je kunt hier genieten van de stilte op het heerlijke strand, lekker uit tegen gaan in gezellige tavernes en je vermaken in de bars van het dorp.

Laganas

Een reis naar Laganas is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor feestgangers. Het fijnkorrelige zandstrand meet bijna negen kilometer en is kindvriendelijk vlak. Laganas staat ook bekend als de feeststad van Zakynthos. Er zijn verschillende levendige bars en nachtclubs langs de hoofdstraat.

Tragaki

Voor een rustige en ontspannende vakantie boek je je volgende zomervakantie naar Tragaki in het noordoosten van Zakynthos!