De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

30 beoordelingen
Uitstekend
 
22
Zeer goed
 
4
Goed
 
1
Minder goed
 
0
Onvoldoende
 
3

5 laatste beoordelingen

29-6-2019

door Auryngrietje

Onbetrouwbaar

Oktober 2018 hebben wij voor vier personen een appartement in hotel Mando geboekt. Wij verheugden ons op een fijne vakantie in de maand juli 2019. Dat gaat alleen niet gebeuren, want... ons appartement blijkt op het laatste moment, 5 dagen voor vertrek, overboekt en Mando heeft geen alternatief. Bovendien heeft Mando deze fout een week lang onder de pet gehouden. Nog erger, zij probeerden van ons af te komen door te stellen dat onze VISA-kaart niet geldig is en dat de reservering vervolgens daarom door Mando is beëindigd. Een pertinente leugen. De VISA-kaart is prima in orde. Dit blijkt ook na navraag bij VISA. Kortom Mando maakt er een zooitje van en schuift het af op de klant. Hoe onbetrouwbaar kan je zijn

 
18-9-2018

door Emelie H België

Propere appartementen op een geweldige locatie

Het hotel is een echte aanrader! Je krijgt een appartement met eigen keuken voor een heel schappelijke prijs. Wij gingen er in september op vakantie, het was er toen helemaal niet druk waardoor we en groter/beter appartement kregen (app nr. 5) voor dezelfde, vooraf afgesproken, prijs. De eigenares en haar dochter waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kan er alles aan vragen. Het appartement was proper en de airconditioning werkt goed. Het zwembad was gewoonweg zalig! Een groot zwembad van 3 meter diep zorgt voor de perfecte verkoeling, en deze verkoeling heb je echt wel nodig hier op het warme Samos! 😉 de hele week was het er 30°C. De appartementen zijn vlakbij het strand waar je iets verfrissend kan drinken op een strandstoel. In de straat waar het hotel gelegen is zijn verschillende gezellige en lekkere restaurants te vinden. In diezelfde straat zijn er meerdere auto verhuurkantoren te vinden. Zelf huurden we één dag een scooter €12 en een dag een auto €30.dit was genoeg op het eiland te verkennen. De rest van de dagen bleven we aan het zwembad of het strand. Nogmaals, hotel mando is een echte aanrader! 🇬🇷☀️

 
12-8-2017

door Gerlinde V Diest, België

Aanrader.

We hebben hier drie nachten doorgebracht met vier personen in een appartement met twee slaapkamers. Appartement is ruim en zeer clean. Elke dag wordt er schoongemaakt. Eigenaars zijn super sympathiek en zeer hulpvaardig. Zwembad is groot en goed onderhouden. Je kan er zeker tot rust komen. Goede WiFi . We hadden een auto bij hen gehuurd, goedkoop en ook veel makkelijker. Je kan gaan ontbijten tegenover het hotel voor 5 euro maar dit was eigenlijk veel geld voor wat je maar krijgt. We zouden hier zeker terug komen als we naar Samos reizen. Zeer gezellig plaatsje met leuke winkeltjes, bars, restaurants....... een aanrader.

 
16-8-2016

door t_sijmens Den Bosch, Nederland

Goed

Wij hadden appartement nr 1. Eerste verdieping. Ruim terras aan voorzijde van het appartement met daardoor zicht op zee en straat. Aparte slaapkamer en extra hoogslaper in kamer. Klein keukenblokje met koelkast. Airco aanwezig. Aparte badkamer met toilet en bad waarin je moet douchen. Winkeltje met prullaria aanwezig. Zwembad aanwezig. Alles wordt elke dag goed schoongemaakt. Zowel het appartement als buiten. Zeer behulpzame mensen. Auto bij hun gehuurd. Votsalakia weinig te doen. Wel veel restaurantjes die allemaal hetzelfde eten serveren. Supermarktjes aanwezig. Ga hier niet naar toe voor een toeristische vakantie. Meer voor de rust. Zee voor de deur met ligbedden. Twee ligbedden met parasol € 7.00 per dag. Zie bijgevoegde foto's van ons appartement. Mensen regelen vervoer voor je naar vliegveld. Heb bij hun een auto gehuurd. Goedkoper als taxi. Kan je laten staan op vliegveld en koffers brengen hun achter je aan met extra auto naar vliegveld. Rijden dus met je mee.

 
25-7-2023

door Pernilla O

Bad service and management!

Very bad service from the hotel Mando! I have booked a room through booking.com. It was pre-paid in June. Suddenly they cancelled my booking without any reason. They dont answer on phone, email or through messenger. They have also blocked me from their Facebook as I made a negative comment there. Booking.com was trying to contact them as well, they didn´t answer to them at all. This is NOT a hotel that you can trust.