Reizen naar Votsalakia

Ga met je geliefde of met je hele gezin naar Votsalakia – een gezellige en rustige badplaats in het westen van Samos. Je kunt je dagen heel goed doorbrengen op het lange strand en er zijn in de buurt een heleboel mogelijkheden voor uitstapjes.Feiten over Votsalakia

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Met de bus is het 1-2 uur van het vliegveld van Samos naar Votsalakia, afhankelijk van het aantal hotels waar gestopt wordt. De transfer gebeurt meestal zonder personeel van Apollo.

Stranden

In Votsalakia is een ongeveer 3 km lang strand (stenen/zand). Ongeveer 7 kilometer buiten Votsalakia ligt het fijne zandstrand Psili Ammos.

Meer feiten

Weer

jan 13°c
feb 13°c
mrt 15°c
apr 18°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c
8,5 van 10 Votsalakia
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 562 beoordelingen

Alle plaatsen Samos

Kokkari

Als je op zoek bent naar een rustige vakantie en wilt genieten van een echte Griekse sfeer, ga dan naar Kokkari - een klein juweeltje in het noorden van Samos dat ondanks de groei van de laatste jaren de sfeer van een charmant vissersdorpje heeft weten te behouden.

Samos-stad

Gezellige voetgangersstraatjes en prachtige stranden - als je na een mooie dag aan het strand wilt ronddwalen in de restaurants, winkels en cafés in de steegjes van de stad, raden we een uitstapje naar Samos-stad aan. De stad ligt in een prachtige vallei aan een lange baai en biedt veel mooie uitzichten.

Pythagorion

In Pythagorion staan vooral de gezellige havenboulevard en heerlijke stranddagen centraal. Hoewel het de meest toeristische plaats van Samos is met bars en disco's, heeft het zijn authentieke sfeer weten te behouden.