Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. Tot de zomer van 2024 zijn de appartementen beschikbaar met balkon en zwembadzicht of gelijkvloers balkon met zwembadzicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere of twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast en basiskeukengerei. Gratis wifi met variabele snelheid en airconditioning. In sommige appartementen is de airconditioning niet in alle kamers beschikbaar en in sommige appartementen in alle kamers. Kluisje tegen toeslag. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 4 personen/4-5 personen

Studio

Studio met balkon of balkon op de grond. De appartementen worden gerenoveerd tot zomer 2024. Slaapkamer gecombineerd met mini-keuken. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast en basiskeukengerei. Wifi met variabele snelheid en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen toeslag. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2 personen/2-3 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met een balkon. De appartementen worden gerenoveerd tot de zomer van 2024. Op de begane grond is er een minikeuken met kookplaten, koelkast en basiskeukengerei, en een badkamer met douche en toilet. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed. Boven op de slaapzolder staat een tweepersoonsbed. Wifi met variabele snelheid en airconditioning zijn inbegrepen. Sommige appartementen hebben airconditioning op beide verdiepingen en sommige alleen op één verdieping. Kluisje tegen toeslag. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2 personen/2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of balkon op de grond. De appartementen worden gerenoveerd tot de zomer van 2024. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Kleine keuken met kookplaat, koelkast en basiskeukengerei, en extra bedden in lits-jumeaux of stapelbed. Wifi met variabele snelheid en airconditioning inbegrepen. De airconditioning is alleen beschikbaar in een van de kamers. Kluisje tegen toeslag. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2-4 personen/2-4 personen, waaronder 1 kind.