Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. Tot zomer 2024 zijn de appartementen beschikbaar met balkon en zwembadzicht of grondbalkon met zwembadzicht. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere of twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast en basiskeukengerei. Gratis wifi met variabele snelheid en airconditioning. In sommige appartementen is de airconditioning niet in alle kamers beschikbaar en in sommige appartementen in alle kamers. Kluisje tegen betaling. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 4 personen/4-5 personen

Studio

Studio met balkon of terras. De studios worden gerenoveerd tot zomer 2024. Slaapkamer gecombineerd met mini-keuken. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid van een extra bed in een éénpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast en basiskeukengerei. Wifi met variabele snelheid en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 2 personen/2-3 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met een balkon. Op de begane grond is er een minikeuken met kookplaten, koelkast en basis keukengerei, en een badkamer met douche en toilet. In sommige appartementen is er ook de mogelijkheid voor een extra bed in een éénpersoonsbed. Boven op de slaapzolder staat één tweepersoonsbed. Wifi met verschillende snelheden en airconditioning zijn inbegrepen. Sommige appartementen hebben airconditioning op beide verdiepingen en sommige alleen op één verdieping. Stortplaats tegen betaling. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 2 personen/2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. De appartementen worden gerenoveerd tot de zomer van 2024. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed. Kleine keuken met kookplaat, koelkast en basiskeukengerei, en extra bedden in lits-jumeaux of stapelbed. Wifi met variabele snelheid en airconditioning inbegrepen. Airconditioning is alleen beschikbaar in één van de kamers. Kluis tegen betaling. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 2-4 personen/2-4 personen, waaronder 1 kind.