Deluxe kamer

Deluxe-kamers met balkon of terras met zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Wordt 7 keer per week schoongemaakt.

Grootte van de kamer: ca. 21 vierkantemeter.
Aantal personen: 2 personen.

Familiekamer in bijgebouw

Familiekamers met balkon of terras en zeezicht. De kamers bevinden zich in het zijgebouw van het hotel. Een tweepersoonsbed en een kleine aparte kamer met een eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Wordt 7 keer per week schoongemaakt.

Grootte van de kamer: ca. 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras. De familiekamer bestaat uit een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een woongedeelte met twee eenpersoonsbedden. Schuifdeur tussen de delen van de kamers. Wifi en airconditioning. Kluis tegen betaling. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Wordt 7 keer per week schoongemaakt.

Grootte van de kamer: ca. 28 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmaak

Grootte van de kamer: ca. 21 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.