Mooie baaien en stranden op Rhodos

Vind jouw Rhodos

Een van onze meest populaire bestemmingen, Rhodos heeft voor elk wat wils! Hier helpen we je het deel van het eiland te vinden dat het beste bij je past.

Afandou & Kolymbia

Hier zijn enkele van de langste stranden van Rhodos en vele gezellige kleine baaien. Hier vindt u ook Mythos Beach Resort, een van onze populairste Apollo Mondo Family Resorts. Als je graag sport op vakantie, kies dan voor een verblijf in het Apollo Sports hotel Levante - powered by Playitas, het sporthotel voor het hele gezin.

Lees meer over Afandou & Kolymbia

Rhodos stad

De perfecte bestemming voor wie zon & zwemmen wil combineren met het stadsleven! Trendy winkels, gezellige Griekse taverna's, bruisend uitgaansleven en heerlijke stranden. Mis een bezoek aan de oude stad met zijn middeleeuwse sfeer niet.

Lees meer over de stad Rhodos

Kalithea & Faliraki

Het strand van Faliraki wordt beschouwd als een van de beste stranden van Rhodos. In Kalithea en Faliraki kun je bijvoorbeeld verblijven in Epsilon, wat geschikt is voor zowel gezinnen als koppels. Als u op zoek bent naar een snelle vakantie, kunt u verblijven in Amada Colossos, dat een eigen waterpark heeft met verschillende waterglijbanen.

Lees meer over Kalithea & Faliraki

Ialyssos & Ixia

In Ialyssos & Ixia zijn veel gezinsvriendelijke hotels en als je van watersport houdt, zijn de voorwaarden om bijvoorbeeld te windsurfen hier perfect. Ialyssos en Ixia liggen aan de westkust, op een korte taxirit van Rhodos-stad. De zonsondergangen vanaf hier zijn magisch!

Lees meer over Ialyssos & Ixia

Lardos, Kiotari & Pefkos

Rustige, echte Griekse dorpjes en dichtbij baaien en lange kiezelstranden. In Lardos, Kiotari & Pefkos zijn alle voorwaarden aanwezig voor een fijne vakantie.

Lees meer over Lardos, Kiotari & Pefkos

Populaire hotels op Rhodos

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
* Generatiehotel met faciliteiten voor iedereen

Mythos Beach Resort

apollo sports
Levante – powered by Playitas
Hier is Sports Inclusive inbegrepen

Levante – powered by Playitas


Vind jouw reis