Beoordelingen van klanten over Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

79% van de reizigers beveelt dit aan

1047 beoordelingen
Uitstekend
 
647
Zeer goed
 
256
Goed
 
95
Minder goed
 
30
Onvoldoende
 
19

5 laatste beoordelingen

18-8-2023

door Masquelinlieven

Omboekingen door brand in rhodos

Vind het spijtig in de review te lezen dat opmerkingen klanten genegeerd worden. Opmerking vriendelijkheid personeel als dat gedrags code is in Kreta Man in lobby bar was totaal niet vriendelijk doet die zijn wel graag. Het bij betalen voor thema-avonden kregen wij inderdaad pas terplaatse Maar dan hebt u de reis al betaald alles behalve all in clusief

 
13-8-2023

door Dreamer23791092582

Goed voor rustvakantie. Week meer dan genoeg.´sAvonds mocht er toch ns iets van amusement voorzien zijn. 2x in 10 dagen

Heel proper hotel.lekker eten.supermooi zwembad.maar was 1 malig. Heel slechte ligging. Niks id buurt. Sommigen van het personeel heel onvriendelijk. Zeker die man id main bar. En ondanks All in moesten er verschil.dingen bij betaald worden. Barbecueavond.visavond werd ons op voorhand niet meegedeeld.

 
6-6-2023

door KarenV3022

Relax

Genoten van ons verblijf. Heel vriendelijk welkom bij aankomst. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Kamers ruim en heel proper. Eten lekker. Als je hier je keuze niet vindt ben je heel kieskeurig. Als je voedselallergie hebt direct zeggen aan de maître. Hij zal de nodige info bezorgen. Heel lekkere cocktails. Hotel is een echte aanrader zowel voor sport als om te relaxen.

 
29-7-2022

door 317yuis Brussel, België

Ongeloofelijke ervaring!

Wat een fijn hotel! Alles was super proper en de hotelmedewerkers waren enorm vriendelijk en behulpzaam. Er is geen opdringerige luide animatie, je kan hier echt tot rust komen. De gym heeft zelfs Concept 2 roeimachines, het beste van het beste! Het was heerlijk om baantjes te trekken in het enorm lange zwembad. De fitnesscoaches waren geweldig. Het eten was uitgebreid en er waren steeds gezonde lekkere alternatieven. De homemade granenrepen en de belegde broodjes in de snackbar zijn zeer aan te bevelen. Een grote dankuwel aan alle mensen van Cavo Spada. Het is het perfecte verblijf en wij komen zeker terug!

 
12-7-2022

door greetv360

Zomer erlog

Heerlijk verblijf gekend met zeer vriendelijk personeel - veel fijne sportmogelijkheden voor de volwassenen maar voor kinderen heel beperkt. Eten en drinken is ook top behalve de koffie in het restaurant- deze kon beter …