Sporten bij Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels biedt sportfaciliteiten van een niveau dat indruk zal maken op zelfs de meest veeleisende sportliefhebber. Zo kun je tijdens je vakantie het gezellige strandleven afwisselen met lekker bewegen. Ook beschikt het hotel over Apollo Sports instructeurs die onder andere trainingen verzorgen in het reguliere programma. Na je in het zweet te hebben gewerkt, is het strand slechts een paar meter verderop en kun je een welverdiende duik nemen.

Cavo Spada biedt een breed aanbod aan groepstrainingsprogramma's met alles van indoor cycling tot circuittraining. Met meerdere sessies per dag is er gegarandeerd voor ieder wat wils. In onze sportzalen, één binnen en één buiten, kun je krachttraining doen en deelnemen aan diverse groepsworkouts. Bij Cavo Spada kun je ook padel spelen, tennissen, beachvolleyballen, open water zwemmen, fietsen, hardlopen en nog veel meer. Onze hardloop- en fietsroutes zijn geselecteerd en gemarkeerd door multisportprofessionals en gaan verder dan gewoon joggen op het strand - ontdek prachtige heuvels en valleien, glorieus terrein en adembenemende uitzichten. Je kunt ook deelnemen aan georganiseerde fietstochten en wandeltochten, in prachtige omgevingen zoals de Samaria kloof.

Zie voorbeeld weekschema


Meer over de sport mogelijkheden bij Cavo Spada

Hier kun je trainingsfoto's bekijken en meer lezen over de sport en trainingen die Cavo Spada aanbiedt.
Fietsen bij Cavo Spada Deluxe & Spa

Fietsen

Fietsen

Als je echt dicht bij de Kretenzische natuur wilt komen, raden we je aan mee te gaan op een van onze fietstochten, waarbij je de kans krijgt om Kolymbari en de aangrenzende gebieden te verkennen.
Elke dinsdag wordt er in samenwerking met Sports Tour Hellas een fietstocht georganiseerd rond Afrata Vieux. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt om 17:00 uur vanuit het hotel. 
Deze tocht moet ten minste een dag van tevoren worden geboekt bij de receptie en kost €28 per persoon, contant te betalen bij de receptie van het hotel.

Hardlopen bij Cavo Spada Deluxe & Spa

Hardlopen

Hardlopen

Het terrein rondom het hotel is zowel heuvelachtig als vlak en nodigt uit tot heerlijke hardloop- en trailruns met uitdagende downhill-trainingen. Kies tussen kortere rondjes en monsterruns van 58 kilometer. Verderop op de pagina vind je verschillende suggesties voor het lopen van rondjes.

Groepstraining bij Cavo Spada Deluxe & Spa

Groepstraining

Groepstraining

Het trainingsprogramma bij Cavo Spada is groot en breed met voor elk wat wils. Gedurende een week wordt van alles aangeboden, van volleybal, spinning, yoga, joggen in de ochtend tot intensieve circuittraining. Bekijk het fitnessprogramma van Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels (onder voorbehoud, volledig programma beschikbaar in het hotel).

Zie voorbeelden van weekprogramma's

 

 

WOD bij Cavo Spada Deluxe & Spa

WOD-Box

WOD-box

Meerdere keren per week hebben we WOD en functional training in onze WOD box bij Cavo Spada. We noemen de box MOG (Mediterranean Olympic Gym) die is gebouwd voor het Olympische trainingskamp dat door het Zweedse Olympisch Comité in Cavo Spada is georganiseerd. De intensieve crossfit sessies zijn meestal rond de 45 minuten lang en afwisselend. De box is volledig uitgerust met een kooi, halters en nog veel meer benodigdheden. Bekijk op welke dagen van de week je aan een sessie kunt deelnemen aan het programma.

Gym bij Cavo Spada Deluxe & Spa

Sportschool

Sportschool

In onze goed uitgeruste indoor gym met airconditioning kun je elke spier in je lichaam trainen. Hier vind je loopbanden, crosstrainers, roeimachines, losse gewichten en krachtmachines. Train je liever buiten, dan is er onze WOD-box, Mediterranean Olympic Gym (MOG) - een overdekte buitengym voor krachttraining, groepstraining en andere buitentrainingen.

Padel & tennis

Het hotel heeft een nieuw aangelegde padelbaan die bij de receptie gehuurd kan worden voor 20€/uur. 
Materiaal kan gehuurd worden voor 8€ per racket, inclusief padelballen. 

Er zijn twee tennisbanen beschikbaar, als je je eigen uitrusting bij je hebt, is het gratis om te spelen. 
Als je een tennisracket en ballen wilt huren, kost dat 10€ per keer.

Als je 's avonds wilt padel spelen of tennissen als het donker begint te worden, kan het hotel de verlichting op de banen aanzetten voor 15€/uur.


Naar Cavo Spada hebben we gedurende het jaar verschillende sportreizen en gastinstructeursweken met een speciaal schema.
Lees meer in de opleidingskalender en kijk wat bij jou past!

Zie gastinstructeurweken en sportreizen naar Cavo Spada

Inbegrepen:
Fitnesscentrum / sportschool
Groepstraining
Tennisbaan
Hardlopen (incl. routes, groepslopen en kaarten)
Yoga
Beach volley
Open water zwemmen (goed strand, helder water)
Overdekt zwembad (in de spa van het hotel)
 
Fitnesscenter
Halterschijven, halterstangen, losse gewichten, halters.
Cardiomachines: loopband, fietstrainer, crosstrainer, roeimachine
Krachtmachines: Benen, rug, buikspieren, borst, dips
Voor een bedrag:
Spinnen (privé gebruik)
Tennismateriaal
Padel en padeluitrusting
Duiken of snorkelen
Fietsen (racefiets, mtb, stadsfietsen). Verhuur bij het hotel.
Paardrijden (in Deres)
Spa/wellnesscenter
 
Apparatuur
Stepboards, kettlebells, boxen
Yogamatten, fitnessballen, TRX
Medicijnballen

Meer geselecteerde trainingshotels

Apollo is de grootste organisator van trainingsreizen in Zweden​​​​. We hebben een groot aantal hotels geselecteerd vanwege hun goede trainingsfaciliteiten en de mogelijkheden voor een actieve vakantie. Hier zie je alle mogelijkheden van onze Apollo Sports-hotels.

Hardloop- en fietskaarten

Bereid je nu voor op een actieve vakantie en download onze hardloop- en fietskaarten:

  Groene ronde 1,8 km

  Witte ronde 1,9 km

  Rode ronde 4,8 km

  Blauwe ronde 7,1 km

  Gele ronde 10,7 km

  Olive Loop 27 km

  Old National Road 39 km

  Expert 58 km