Kamertypes op Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Familiekamer met twee standaard bedden

Familiekamers met balkon of terras. Een woongedeelte met banken en een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. Een schuifdeur scheidt de twee delen van de kamer. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank en opklapbed voor extra slaapplaatsen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en thee. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Juniorsuite met patio, beperkt zeezicht en directe toegang tot het zwembad. Eén tweepersoonsbed. Het terras heeft twee ligstoelen en een tafel met stoelen. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht en sommige met zwembadzicht. De grootte van de kamers varieert. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. Espresso-apparaat, capsules tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met internationale zenders. Badjas en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweepersoonskamer met gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer met grondterras en directe toegang tot een gedeeld zwembad. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank en opklapbed voor extra slaapplaatsen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer met toegang zwembad

Tweepersoonskamer met patio en directe toegang tot het gezamenlijke zwembad. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.