Kamertypes op Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras. Een woongedeelte met banken en een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. Een schuifdeur scheidt de twee delen van de kamer. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank en opklapbed voor extra slaapplaatsen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 m².
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 2 kinderen.

Junior suite met toegang naar zwembad

Juniorsuites met patio, beperkt zeezicht en directe toegang tot het zwembad. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 m².
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht en sommige met zwembadzicht. De grootte van de kamers varieert. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Waterkoker en koffie en thee. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Minibar tegen betaling. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjas en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweepersoonskamer met gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer met grondterras en directe toegang tot een gedeeld zwembad. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank en opklapbed voor extra slaapplaatsen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 m².
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer met toegang zwembad

Tweepersoonskamer met patio en directe toegang tot het zwembad. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Waterkoker en koffie- en theevoorzieningen. Espressoapparaat, capsules tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week

Grootte van de kamer: ongeveer 32 m².
Aantal personen: 1–3 personen.